bballilokmaa Evet benimki merak. Merak ettim post açtım lütfen linç etmeyiniz sanane demeyiniz beni burdan sürmeyiniz piliiisssss🥳 postun koca yürekli analarını soruyorum en çok çocuğu olan kim acaba bir de yaş sormuyorum 😎😎 haydi buyrunuz 🥳
bballilokmaa bballilokmaa profilim den anlaşıldığı gibi gencim güzelim😁😁 iki bebeğim var biri 5 olmak üzere biri de 7 aylık 🩷
bballilokmaa ejdermeyvelilahmacun maşallah Allah bağışlasın🥰 diş çıktı mı diş biz bir dişi zor çıkardık tepemden inmiyor minik
ejdermeyvelilahmacun bballilokmaa çıktı canım 2 tane büyüyor yavaş yavaş 😁 bizim de aynı gece çok zor geçiyor özellikle
bballilokmaa ejdermeyvelilahmacun uykular haram oldu gençliğim yalan oldu geceler geceler zalım geceleeeer😁😁😁 bizim de aynı🤣
bballilokmaa BENOYLEUYGUNGORDUMM maşallah üç çocuk büyütmek nasıl kolaylaşıyor mu yoksa daha da zor mu oluyor 😎
bballilokmaa BENOYLEUYGUNGORDUMM 7 aylık olan diş çıkardu mı annesi benim miniğim bir dişi çok zor çıkardı ya 🤕😵💫🤒😷🤧🥴
bballilokmaa kaderbilge yaa bol bol kokla foto çek öyle hızlı büyüyor ki anlamıyorsun bile kimseyi dinleme bol bol kucağına al ben kızımı sevmek için bile bin rica da bulunuyorum çok zor büyüdükçe kucakta durmuyorlsr🥲🩷