Meri-Mel Dilekkkk19 E o kadar stres koşturmaca kız gözünü açınca bakaydin kimler gelmemiş hemen kara kaplı deftere not edeydin 💓😅
Meri-Mel ikimeelekannesi Ya ben topladım ise benimdir yani hiç saçma değilmiş balayında çatır çatır yemem vardı 🤣😃😃😃🤣
Meri-Mel emine224_ Ayyyy ben bayilcam burda bu nasıl stres şokudur nasıl çözüldü peki sonra ayyy çok kötü 😶🙄
Meri-Mel _nidosunannesi_ Ay çok fena ,ay stres yumağı,ayyy ayyy cidden çok fena bişi iyiki bişi olmamış 🥺
Meri-Mel masalinannesi12_ Kız hiç çıkarmasaydiniz o utanmadi ise bakıp bakıp gulseydin intikam soğuk yenen bişi 😃😅🤣Çok kötü olmuş işin şakası tam bir aptallık örneği 😏😐😒
masalinannesi12_ Meri-Mel öyle olmuyor işte benim görümcem olsada eşimin kardesi videosu hala duruyo ayrı şekilde ama düğün videosundan çıkardık işte zaten kendiside rezil oldu ztn düğünde büyüklük bende kalsın dndsjsjjs
Meri-Mel Tubse Ayyyy banyo terliği mi umarım herşeyin sonu banyo terliginde bitmiyodur 😃😅Ya gerçekten böyle şeyler unutulmuyor işte gelmiş geçmiş olsun 😃
Tubse Meri-Mel evet malesef banyo terliği ama o kadar rahatti ki anlatamam 🥹🤣 Neler neler daha nicesi asla da unutulmayacak
gunesinayi0301 Meri-Mel bilmiyorum ki hem trollendim hem üzüldüm çok ağrıma gitti halam düğün salonundan kovmus bn görmeden anneannemi gorebildim sadece
Rozalinda Meri-Mel evet hala kurtulamadim ameliyat olayima dedim ama korneam cok inceymis yapmadilar☹️