Rozalinda Meri-Mel evet hala kurtulamadim ameliyat olayima dedim ama korneam cok inceymis yapmadilar☹️
gunesinayi0301 Meri-Mel bilmiyorum ki hem trollendim hem üzüldüm çok ağrıma gitti halam düğün salonundan kovmus bn görmeden anneannemi gorebildim sadece
Tubse Meri-Mel evet malesef banyo terliği ama o kadar rahatti ki anlatamam 🥹🤣 Neler neler daha nicesi asla da unutulmayacak
denizdefneosman Askgebesiii yok ya video da çocuk alıp götürüyordu. İçindeki şekerleri ve paraları çocuklar aldıktan sonra yapsaydılar ben zaten dokunmadım
kaderbilge Meri-Mel ilk düğünsalonunu tutugumuzda merdivenli kısım var piste çıkılan demiştim ben burda dusmezsem asla düşmem bidaha düğün günü pistte sadece eşimle ikimiz oynarken gelinligimin kuyruğuna basıp düşmüştüm Allah’tan bı yerime bişi olmamıştı ama 😄
masalinannesi12_ Meri-Mel öyle olmuyor işte benim görümcem olsada eşimin kardesi videosu hala duruyo ayrı şekilde ama düğün videosundan çıkardık işte zaten kendiside rezil oldu ztn düğünde büyüklük bende kalsın dndsjsjjs
Meri-Mel masalinannesi12_ Haklısın canım Allah korusun böyle bişi başımıza gelse bizde istemezdik kalsın 🥺