Sarahh Kbraunvr 1 bölüm meraklı gelmişti bana ,ama 2 bölümün fragmanını gördüm ve klişe geldi o yüzden izlemedim . izlediğim 2 dizi var hoşuma giden 1 Yargı 2 Kızıl goncalar
kahvekolik_anne Kbraunvr aynen ben de ilk bölümde sinir krizi geçirdim resmen nasıl kendine bunları yapmalarına izin verir nasıl bu kadar ezdirir diye ama 2.bölümde idolüm oldu resmen 😃😃
Kbraunvr prens63 bende bende bide kaynanası eşek bulmuşlar sanki izlerken başta ben çatladım sinirden
limonzeytinmom Kbraunvr Demet Evgar hayranıyım o var diye merak ediyordum yine harika bir projeyle ekran karşısına geçmiş. Bayıldım ailecek izliyoruz 😄🤌 Sezonda 2 dizim oluyor genelde. Bu sezanda Bahar ve Gaddar izliyorum sadece 🤭
prens63 Kbraunvr öyle o kadar meslegın vsrdı ne dıye kendını köle gıbı kullandırttın. Bakalım ıkıncı bölümde ne olacak
limonzeytinmom Kbraunvr değişik konulu benım cok hoşuma gitti 1 dk kacırsan gerisini yakalaman zor oluyor noldu noldu ne dedi dıyorsun 😄 klasık suan ekranda olan dizilerden farklı. Ben her diziyi izlemem bu güzel 🤣🤌
arenbeyinannesi Kbraunvr Dün karşıma çıktı tesadüfen ve çok beğendim bebemi uyuttum şuan 2. bölümünü izliyorum 😂
Kbraunvr arenbeyinannesi son anları izlerken oğlum da yanımdaydı sınavı kazanıp dans ediyor evde 10 aylık yavrum bile kahkaha attı sevinçten 😂😂😂çok beğendim diziyi ya
arenbeyinannesi Kbraunvr anaaaammm dizinin en özel anını patlattın şuan ajahajjaj görmemiştim o kısmını daha 😂😂😂😂