limonzeytinmom Kbraunvr değişik konulu benım cok hoşuma gitti 1 dk kacırsan gerisini yakalaman zor oluyor noldu noldu ne dedi dıyorsun 😄 klasık suan ekranda olan dizilerden farklı. Ben her diziyi izlemem bu güzel 🤣🤌
arenbeyinannesi Kbraunvr Dün karşıma çıktı tesadüfen ve çok beğendim bebemi uyuttum şuan 2. bölümünü izliyorum 😂
Kbraunvr arenbeyinannesi son anları izlerken oğlum da yanımdaydı sınavı kazanıp dans ediyor evde 10 aylık yavrum bile kahkaha attı sevinçten 😂😂😂çok beğendim diziyi ya
arenbeyinannesi Kbraunvr anaaaammm dizinin en özel anını patlattın şuan ajahajjaj görmemiştim o kısmını daha 😂😂😂😂
prens63 Kbraunvr öyle o kadar meslegın vsrdı ne dıye kendını köle gıbı kullandırttın. Bakalım ıkıncı bölümde ne olacak
Kader3851 Kbraunvr bnde izledm bahara ilk başta sinir olmuştum ama 2. Bölüme bayıldım inşallah tadı kaçmadan böyle devam eder
bsr9696 Kbraunvr bayıldım bende ya aşırı derecede beğendim çok güldüm bazı yerlerinde çok duygulandım, sandık kokusu da çok güzel bu arada sanırım ben güçlü kadın izlemeyi seviyorm
Kbraunvr bsr9696 aynen hep böyle güzel devam eder inşallah çok beğendim hemen Salı günü olsun istedim 😂😂kocam öldü dediği yer çok iyiydi
bsr9696 Kbraunvr Ahhahahsha evet ya acaba öteki ameliyat eden doktorla baharın kayinbabasi in muhabbeti ne