Kbraunvr Kızlar izleyen var mı başta çok stres oldum bu kadın niye hizmetçi gibi çalışıyor diye ama 2.bölüme bayıldım
Synmannesi Kbraunvr Ben de yarım yamalak izledim çok beğendim bir gün vakit bulup detaylıca izlemek istiyorum
Sarahh Kbraunvr 1 bölüm meraklı gelmişti bana ,ama 2 bölümün fragmanını gördüm ve klişe geldi o yüzden izlemedim . izlediğim 2 dizi var hoşuma giden 1 Yargı 2 Kızıl goncalar
kahvekolik_anne Kbraunvr aynen ben de ilk bölümde sinir krizi geçirdim resmen nasıl kendine bunları yapmalarına izin verir nasıl bu kadar ezdirir diye ama 2.bölümde idolüm oldu resmen 😃😃
Kbraunvr Synmannesi bende tiktok dan yarım yarım izlemiştim biraz önce bitti 2 bölümü de izledim Salı gününü bekliyorum 🤩
Kbraunvr prens63 bende bende bide kaynanası eşek bulmuşlar sanki izlerken başta ben çatladım sinirden
limonzeytinmom Kbraunvr Demet Evgar hayranıyım o var diye merak ediyordum yine harika bir projeyle ekran karşısına geçmiş. Bayıldım ailecek izliyoruz 😄🤌 Sezonda 2 dizim oluyor genelde. Bu sezanda Bahar ve Gaddar izliyorum sadece 🤭
prens63 Kbraunvr öyle o kadar meslegın vsrdı ne dıye kendını köle gıbı kullandırttın. Bakalım ıkıncı bölümde ne olacak