Merve3323 Konya öcü mü ya bilmeden etmeden ön yargı ile yaklaşmayın her yerin ve herkesin iyisi de var kötüsü de.ben şahsen izmiri de gördüm her yer pislik içinde şehir çok güzel deniz olan her yer güzel zaten ama hiç bakım yok
karahann Melike06 manisa derim Manisalıyıö tamam aaşırı ucuz değil ama ama para harcayağın yer yok cebine kalır🤣
Lavanta35_ ikimeelekannesi Bendee kipa 10. Yıl ve gaziemir lisesinde okudum gerci ben baska liselerde de okudum ama olsun 😁
maygirl Lavanta35_ gaziemir Atifbey mah..yapikredi bank ara sokaginda..karabaglarda da aydın mah. Yol uzerindeki mezarligin 2 sokak arkasi
ikimeelekannesi maygirl annemler oturuyo aydın mah çok yakınlar lisenin orda oturuyorlar biliyo musun bilmiyorum çocukluğum oralarda gecti
deski ikimeelekannesi biz şemiklerdeyiz bütün yaz orda olduğumuz için bayadır gitmiyoruz farklı mekan arayışlarındayız 😄 goches foçaya gittik bak güzel mekandı ama instada çok popüler insan seliydi resmen fotoğraf çekilmek için gelmiş insanlar 😄
maygirl deski koca izmirde bi tek bostanli olamaz degilmi ne anladik ozaman..gerisni napcas bacim.çöpemi atcaz bisuru semt ilce😄hepimiz oraya gelsek nolcak orasi😉bn deil butarafn hepsi bu sorunu yaşayan🙄
ikimeelekannesi maygirl valla İzmir’im güzel memleket Manisa’ya gelin geldim ama arada eşimle düşünüyoruz İzmir’e tasinsak diye
Lavanta35_ deski Ben emziriyorum ama içiyorum da 21 aylık uyuttuktan sonra içiyorum gece uyanınca su falan veriyorum bir kac aydir anca sabaha karşı emziriyorum gece beslenmesini baya azalttım