Lavanta35_ maygirl Ah gaziemir üzümlü kekim 😢😢 bendd yeri cok cok başkadır genc kızlığım orada gecti 9 sene orda yaşadık beni ben yapan yerdir yani çok severim orayı
maygirl Lavanta35_ bende sewiyorum cogu yere gore daha sade daha duzgun herseyin birbirne yakin olmasini😊uzulmeyin ya cok uzak sayilmazsiniz.
ikimeelekannesi Lavanta35_ kız bende çok seviyorum Gaziemiri Karabağlar da oturuyoduk ama gençliğim hep gaziemirde geçti
Alyalina3 Melike06 ay olmazmı sali pazarı var herşey o kadar ucuz ki perşembe pazarı var en büyük pazarı ben cok mutluydum orda insanlar olarak ta sürekli dişardan gelme herkez üni olduğu için yerlisi cok yok birde cok fazla calişma alanı var o yüzden iş için tercih eden herkez orda bizde iş için ordaydık iykide ordaydım
Lavanta35_ maygirl Uzak değil ama 2 cocukla gönlümce dolaşamam ama birgün tek başıma gelip kulaklığımı takıp sokaların da yürüyeceğim ❤ Neresindesiniz peki
ikimeelekannesi Melike06 kiralar yüksek Manisa’da 10 15bin ama gezilecek bı yeri yok biz her hafta izmirdeyiz ama Manisa küçük ulaşımı kolay rahat şehir İzmir’den biyerden biyere gitmen 1saat belki dHa fazla ama Manisa’da heryere yürüyerek gidebilirsin
maygirl Lavanta35_ gaziemir Atifbey mah..yapikredi bank ara sokaginda..karabaglarda da aydın mah. Yol uzerindeki mezarligin 2 sokak arkasi
deski maygirl e o zaman mülteci var diye ağlama bacım sende 😄 bir kere konak ve bayraklı sahili sahil değil abi sahil dedin mi bostanlı florya at masanı sandalyeni aç bir bira soğuk soğuk mis 🥰
ikimeelekannesi deski aaa bizim eşimle en sevdiğimiz sahil elit kesim her hafta sonu ordayız daha pazar günü ordaydik
maygirl deski koca izmirde bi tek bostanli olamaz degilmi ne anladik ozaman..gerisni napcas bacim.çöpemi atcaz bisuru semt ilce😄hepimiz oraya gelsek nolcak orasi😉bn deil butarafn hepsi bu sorunu yaşayan🙄
deski ikimeelekannesi biz şemiklerdeyiz bütün yaz orda olduğumuz için bayadır gitmiyoruz farklı mekan arayışlarındayız 😄 goches foçaya gittik bak güzel mekandı ama instada çok popüler insan seliydi resmen fotoğraf çekilmek için gelmiş insanlar 😄
Merve3323 Konya öcü mü ya bilmeden etmeden ön yargı ile yaklaşmayın her yerin ve herkesin iyisi de var kötüsü de.ben şahsen izmiri de gördüm her yer pislik içinde şehir çok güzel deniz olan her yer güzel zaten ama hiç bakım yok
karahann Melike06 manisa derim Manisalıyıö tamam aaşırı ucuz değil ama ama para harcayağın yer yok cebine kalır🤣
Lavanta35_ ikimeelekannesi Bendee kipa 10. Yıl ve gaziemir lisesinde okudum gerci ben baska liselerde de okudum ama olsun 😁
ikimeelekannesi maygirl annemler oturuyo aydın mah çok yakınlar lisenin orda oturuyorlar biliyo musun bilmiyorum çocukluğum oralarda gecti