aybikreis Cansu_63633 2 ayda 25 kilo nasıl olabilir ya. Ayda 12 kilo hiç sağlıklı değil, doğumdan sonra mıydı, rahatsızlığınız mı vardı verdiniz. Direnç zamanları hiç mi olmadı ben de 23 kilo verdim aralıklı oruçla, ama 5 ayda verdim
iremisteya eylulyarn hareketliliğin nasıl canım maalesef bu kilo verme işinde aldığımız kaloriden daha fazlasını yakamazsak bir yere varamıyoruz 🥲
eylulyarn iremisteya neredeyse hiç oturmuyorm üç çocuk en küçüğü 4 aylık olacak nefes alsam şükrediyorum 😂😂
iremisteya eylulyarn oyy maşallah Allah bağışlasın 🥹 o zaman bir değerlerine baktır canım bazen o yüzden de kilo veremiyoruz
alpinin-annesi periiikizzziii valla benim de böyle bir şeye ihtiyacım vaaar tek başıma bir gün başlıyorum bir gün bırakıyorum
oglumubeklerken periiikizzziii ben burdan bu tarz diyet postlarini aktif bir şekilde takip edemiyorum ama 5 aydır diyetteyim 32 kilo verdim. Diyetisyen eşliğinde ilerliyorum, listeme uyuyorum. Son 1 2 haftadır aralıklı oruç şeklinde uyguluyorum listemi. Öğrenmek istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim seve seve 🤩
klbklina oglumubeklerken merhabalar. Emzirdigimiz için kaç öğün seklonde verdi diyetisyeniniz acaba ? Aralıklı oruç sütü azaltir diye endişeleniyorum..
oglumubeklerken laviniia hayır ben emzirmiyorum oğlum 26 aylık, 21 aylıkken memeyi kestik, memeyi kesince diyete başladım 🫠
aybikreis Cansu_63633 Ben de kaı yapıyorum tek öğün, 4 litre su günde 2 3 saat spor. Ekstra ne yaptınız
htp1997 Kızlar bir şey sormak istiyorum iki aylık bebeğim var aralıklı oruç yapabilir miyim? Kaç haftadır aynı kilodayım hiç gitmiyor bu kilolar
klbklina periiikizzziii merhaba emziren anneyiz aralıklı oruç uygun mu acaba bilemedim. Bu arada ben de kilo vermek istiyorum 🥲
oglumubeklerken klbklina ben emzirmiyorum oğlum 26 aylık, 21 aylıkken memeyi kestik, memeyi kesince diyete başladım 🫠
periiikizzziii Ramsamsam canım çocuğum okula gıdıyor Bide küçük var anca yazabılıyorum pek aktif olamıyorum burda
ayseefe periiikizzziii merhabaa bende cok istiyorum yaa wp den bi grub kursak da baslasak nasil guzel olurrr