periiikizzziii Kızlar dıyete başlamak ıstıyorum ama Tam bi bilgim yok aralıklı oruç ve Leslie yapmak ıstıyorum benle beraber zayıflamak ısteyen varmı neler yıyecegımızı buraya yazarız
laviniia periiikizzziii bilmem kaçıncı kişiye yazışım hep başlayalım dedik başlayamadık ama belki sizle olur?
gulsumyeter2415 periiikizzziii ben aralıklı oruç yapıyorum istediğinizi yiyebilirsiniz yasaki yiyecek yok az olmak şartıyla kendiniz belirliyorsunuz 16 saat aç kaliyorsunuz 8bsaat yemek serbest ben 7 30 veya 6 dan sonra yemek daha yemiyorum 7 30 da bırakırsam 11 30 da kahvaltı 6 da yersen 10 da kahvaltı onu ayarliyorsunuz zaten en fazla 3 lt su
periiikizzziii laviniia bende hep niyetleniyorum ama cesaret edemiyorum ama bu sefer kararlıyım yaza kadar biraz zayıflamak istiyorum
periiikizzziii gulsumyeter2415 ben cıkolatadan vazgeçemiyorum tek sıkıntım bu yemeği öyle çok aramıyorum
hnnl gulsumyeter2415 canım herseyi derken makarna pilav felan d mı yiyorsun kaç kaşık ben diyetteyim emziren anne RLıkı oruç geçirdi gene sebze çorba sakata var
gulsumyeter2415 periiikizzziii bitter yiyebilirsiniz ama 1 paket değil 1 dilim falan şekersiz kahve içiyorsunuz zaten yanında olabilir
eylulyarn Cansu_63633 bende yapıyorum ama sanki kilo vermiyor gibiyim ya öğlen 12 kahvaltı akşam 7 yemek günde 3 litre su bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba 🥺
aybikreis Cansu_63633 2 ayda 25 kilo nasıl olabilir ya. Ayda 12 kilo hiç sağlıklı değil, doğumdan sonra mıydı, rahatsızlığınız mı vardı verdiniz. Direnç zamanları hiç mi olmadı ben de 23 kilo verdim aralıklı oruçla, ama 5 ayda verdim
iremisteya eylulyarn hareketliliğin nasıl canım maalesef bu kilo verme işinde aldığımız kaloriden daha fazlasını yakamazsak bir yere varamıyoruz 🥲