bussyy1710 hunilimomy direk içti mi acaba benim bebeğim normal mamayı bile severek içmiyor korkuyorum nasıl içireceğim diye
hunilimomy bussyy1710 aptamilin alerji mamasini zorla icti gaz ve kabızlık oldu sonra nestleyi denedik onu diretmeden içti
bussyy1710 hunilimomy nestleye tam hidrolize değil diyolar bi sıkıntı çıktı mı sizde doktor öncelikle Aptamil vE evolvia önerdi
sema_068 hunilimomy bizde Alfamino kullanıyoruz. Hatta siz denemek için göndermiştiniz. Araştırdığımda tam hidrolize amino asit bazlı yazıyor. Size doktor mu söyledi tam hidrolize değil diye? Bizim gittiğimiz bir çocuk gastroenteroloji uzmanı da öyle dedi kafa karıştı
Arlmtl bussyy1710 Vanilya şurubu ve ya pekmez ile tatlandırabilirsiniz doktorunuza danışıp bizde neocate kullanıyoruz ondan da kötü tadı sadece pekmez ile içiyor
hunilimomy bussyy1710 alerjik belirtiler devam ediyor bizimkisi cilt tepkiliydi gaz ciltte döküntü uykuya dalmadan güçlük mukuslu gürültülü kaka vardi
hunilimomy hibka23 vanilya şurubu deneyin yada mamayi yapmadan bi on dk mama kutusunun kapağını açıp havalandırın mamayi öyle yapın koku biraz hafifliyo
bussyy1710 hunilimomy ne zamana düzeliyor peki mamada sonra belirtilerin geçip geçmediğini anlamak için
hibka23 hunilimomy bir kere de öyle deneyeyim çok kötü kokuyor benim bile midem kalkıyor ya bebe nasıl içsin 🙄
bussyy1710 hibka23 ama alfaminonun bence abartı bi tadı kokusu yok beklediğimden daha hafif yani. Diğerlerini bilemedim sadece tam hidrolize olmaması beni korkuttu geçmezse alerjisi diye
hunilimomy bussyy1710 belirtileye gore değişiyor açıkçası mukuslu kaka uzun sure devam etti cilt dokuntusu 15gune kadar azaldı ama diyeti bozmamak şartıyla gaz bizde 4.aya kadar gecmedi kolik bi bebekti
bussyy1710 rgsg evolvia yı bilmiyorum ama fena değil yani tahıl gibi kokuyo mısır unu gibi falan bence
hunilimomy rgsg evet daha iyi geldi bize arkadaşım evolvia kullaniyordu onu denedigimde içmemişti mısır ununun sulandırılmış hali gibi alfamino
bussyy1710 rasel bana daha da arttı gibi geldi egzaması da korktum işe yaramadı mı diye tam şuan 24 saat oldu kullanalı siz ekstra bişey kullandınız mı yüzü için çok kaşınır mustela stelatopia sürüyorum doktor hametan verdi o daha da kötü yaptı sanki