bussyy1710 rasel bana daha da arttı gibi geldi egzaması da korktum işe yaramadı mı diye tam şuan 24 saat oldu kullanalı siz ekstra bişey kullandınız mı yüzü için çok kaşınır mustela stelatopia sürüyorum doktor hametan verdi o daha da kötü yaptı sanki
rasel bussyy1710 aptamilin alerji mamasını kullanıyorum canım 24 saat fok erken canım 3 4 güne anca düzelme görürsün
gizemalkan bussyy1710 alerjiniz ne durumda geçti mi alfamino mama nasıl kaç günde etki etti biraz fazla soru sırdum ama kusura bakmayın benim bebeğim mama yerken sancılanıyo yiyemiyo Evolviya kullanıyorum geçmedi alfamino denicem bide
hunilimomy rgsg evet daha iyi geldi bize arkadaşım evolvia kullaniyordu onu denedigimde içmemişti mısır ununun sulandırılmış hali gibi alfamino
hunilimomy bussyy1710 belirtileye gore değişiyor açıkçası mukuslu kaka uzun sure devam etti cilt dokuntusu 15gune kadar azaldı ama diyeti bozmamak şartıyla gaz bizde 4.aya kadar gecmedi kolik bi bebekti
bussyy1710 hunilimomy cilt döküntüsü bizi en çok rahatsız eden çok kaşınıyor uykudan uyanır kaşımaktan
rgsg bussyy1710 çok sıkıntı ya mamayı hazırlayana kadar yıl geçiyo neocate denedik bi ara onu çok kustu kızım. O normal mamalar gibi hemen eriyordu
bussyy1710 rgsg soya var diye bilemedim ben onu o da alerjen sonuçta bide burda bi kaç kişide gördüm egzamasını arttmış
Merve450303 bussyy1710 Ben kullandım çok gaz yaptı zaten alerji maması ve meme olarak gidiyorum ben hiç adam akıllı içmiyor
gamzeoruc Merve450303 ya benim oğlum da hiç durmuyor tuvaletini yapıyor gazda çıkarıyor 4 aylık ama çok ağlıyor kıpkırmızı oluyor ne yapsam acaba