slkmsncemile strongmother6 ama öyle kardeşim yalan mı kocaları lanetlicem yakında, resmen forum TR ye döndü burası dkdösldld (oldlar anlar. Daha oldlar nokiacep bilir o beni biraz aşar ablama göndereyim mfldldls)
Mrvsmt2502 Acilinbengeldim annemlerin banyado 2 lamba var biri yanıp sönüyor her zaman değil arada biri hep yanıyor ama yanıp sönene baktım kablosunda temassızlık var . Ben duş alırken yanıp sönüyordu hiç aklıma bu gelmemişti artık hep gelecek 😂
slkmsncemile Lazerlimunafik ben forum TR korku hikayeleri okurdum enayi gibi sonra korkuyordum ama yinede kimseye göndermedim üstünede göt korkusu yaşamaya devamkeydi.
1cocuksevdasi Acilinbengeldim bizim tuvaletin lambası da bi ara öyle yapıyordu sonra bi anda patladı bozulmuş korkma elektrik tesisatin da problem vardır
mormilena Acilinbengeldim bende de oluyordu en son patladı lamba değstrdi eşim basla birseu olmadı .kendinizi korkutmayin çok kötü bir durum iki gündür ben golgemden bile korkar oldum korkmaya yer arıyorum resmen 🤦🤦
Oglusum5357 Acilinbengeldim patlayası varmış pnun prova yapıyormuş patlamış şükür sizde kurtulmuşsunuz lambada 😂
delirmeceler Acilinbengeldim temassızlık varsa kime denk geleceği belli olmaz patlamaya yakında size göz kırpmış
Zumra_Fatma Acilinbengeldim destur cekerek tuvalete girin bi arada sey deneyin evde esiniz vs yokken yada varkende tubalet kapisi acik olsun siz icerdeyken bakalim yine olacak mi
BellatrixLestrange Acilinbengeldim supernatural dizisi gibi 🙄 bence ampulde sorun olabilir bizimde televizyon açılıyor arada odaya girince ben heralde ses ayarı falan var diyorum üzerine düşersem kafayı yerim çok korkuyorum 🙄