Acilinbengeldim tosbikannesi6 yok canım eşim içerde oturuyordu konuşuyordu hatta kapının orda değildi
Animalover Acilinbengeldim elektrik hattında sıkıntı vardır. Prizlerin kablolarında temassızlık vardır. Herşeyi Cin e periye yormayın arkadaşlar
Ecrininanasi Acilinbengeldim size öyle denk geliyodur. Bizimde tuvalette ki lamba yanar söner, ampülden değil elektriğinden mi ne sıkıntılıymış. Korkutmayın kendinizi. Tuvaletinizin size bi garezi yoksa korkmayın 😅
Birisimiki Acilinbengeldim lambaları değişin bence. Bitmek üzerw olabilir sana denk gelmiştir. Boşuna korkmayın. Değişin düzelecektir
slkmsncemile strongmother6 ama öyle kardeşim yalan mı kocaları lanetlicem yakında, resmen forum TR ye döndü burası dkdösldld (oldlar anlar. Daha oldlar nokiacep bilir o beni biraz aşar ablama göndereyim mfldldls)
Mrvsmt2502 Acilinbengeldim annemlerin banyado 2 lamba var biri yanıp sönüyor her zaman değil arada biri hep yanıyor ama yanıp sönene baktım kablosunda temassızlık var . Ben duş alırken yanıp sönüyordu hiç aklıma bu gelmemişti artık hep gelecek 😂
slkmsncemile Lazerlimunafik ben forum TR korku hikayeleri okurdum enayi gibi sonra korkuyordum ama yinede kimseye göndermedim üstünede göt korkusu yaşamaya devamkeydi.
1cocuksevdasi Acilinbengeldim bizim tuvaletin lambası da bi ara öyle yapıyordu sonra bi anda patladı bozulmuş korkma elektrik tesisatin da problem vardır
mormilena Acilinbengeldim bende de oluyordu en son patladı lamba değstrdi eşim basla birseu olmadı .kendinizi korkutmayin çok kötü bir durum iki gündür ben golgemden bile korkar oldum korkmaya yer arıyorum resmen 🤦🤦
Oglusum5357 Acilinbengeldim patlayası varmış pnun prova yapıyormuş patlamış şükür sizde kurtulmuşsunuz lambada 😂