Themom_ atlas41023 bebeğimiz uyursa temizlik yapıyoruz evi temizliyoruz o süpürüyor ben toz alıp siliyorum wc, mutfak dolaplarını falan siliyorum. En eğlenceli aktivitemiz he bir de bol bol tartışırız :)
Themom_ atlas41023 evi süpürmesinin nesi değişik geldi ki 😂 Benim babamda anneme yardım olsun diye hep süpürür ki 🤷♀️ Dayımda aynı sekil de 🤣 Erkek süpürmesi daha güzel oluyo ayrıca daha kuvvetli süpürüyorlar daha temiz oluyo ay kaç kere daha dedim ben beee😃
Aselincimom atlas41023 kız adamla görüştüğümüz yok 😂 görevde o bende bebekle evdeyim uzaktan hallediyor herşeyi
atlas41023 Aselincimom ayy zor olmuyor mu bebekle☺️ ben özleyince agresif oluyorum mesela nasil bas ediyorsunuz
gulten01 atlas41023 Biz genelde hep tercih ettiğimiz evimize yakın ve kalabalık olmayan bir mekan var bebeğimizi de alıp Bir kahve içiyoruz artı olarakta bebeğimin gündüz uykusu az olduğu için eşim işten geldikten sonra arabada dolanıyoruz şehirimizin manzaralı bir tepesi var içeceklerimizi alıyoruz manzarayı izleyip sohbet ediyoruz
atlas41023 Beraninannesii şu köylere gitmeye yapılan masrafı hic gezip gormedikleri yerlere yapsalar keske🤦🏻♀️
atlas41023 Themom_ ben ozellikle eşime temizlik yaptirmiyorum o kadar baştan savma yaparki ustune ben tekrar temizliyorum o yuzden hic gerek bile yok😂
heygorl atlas41023 kutu oyunu oynarız, dedikodu yaparız, motorla gezeriz, piknik yaparız, yürüyüş yaparız kahvelerimizi termosa koyup.
tubasd atlas41023 işte yaptirmayinca sonrada yapmıyorlar yapa yapa öğreniyorlar tıpkı bizim gibi bizde toz beziyle dogmadik öğrendik oda öğrenir yaptığımı sürekli eleştiren beğenmeyen biri varsa bende yapmam
Aselincimom atlas41023 zor oluyor tabiki yanlız eşimi çok seviyorum o kadar özledik ki anlatamam hamileliğimde de yanım da değildi çocuk doğdu 2 ay 28 günlük oldu yine değil kısmetse perşembe günü geliyor