Sezinnur benim kızımda devlet anaokuluna yarım gün gidiyor soruyorum bugün şirinleri birde patron bebek izledik diyor diğer gün kral Şakir ben zaten sınırlı belli bir kanalı izletiyorum mesela trt çocuk açıyorum patron bebek asla izletmedim patron bebekte çocuğun külodu düşüyormuş totosu gözüküyor herkes gülüyormuş bir yandan da mahremiyet eğitimi diyorlar. Kaşıkla verdim kepçeyle alındı gibi oldu. bu her gün devam etti en sonunda yazdım öğretmene öğretmen ben açmıyorum yemek yerken açıyorlarmış dedi kızıma sordum yemek yerken bi öğretmen geliyor çizgi film açayım baka baka yiyin deyip odadan çıkıyormuş çocuklar çizgi filme bakıp beslenmesini yiyor kimse kimseye arıza çıkarmıyor yani aklınca. Birde ne açayım diyormuş 🤦♀️ öğretmene söyledim ben evdede sınırlı açıyorum her şeyi izletmiyorum dedim hoca ben açmıyorum yemek yerken açıyorlarmış dedi işin içinden çıktı. Diğer velilerede anlattım bunları açıyormuş dedim kimi veli önemsemedi. Şimdi soruyorum yok açmıyorlar dedi ancak bir dönem bu şekilde bitti kaşıkla verdim kepçeyle aldılar kızımın huyu suyu değişti hala anlatır patron bebekte külodu düştü totosu göründü bilmem ne normalleşti her şey yani izletilen bütün çizgi filmler anormal çizgi filmler videoda totosunu sallayan erkekler varmış anlatıyor.