Kizlar kızım 4 yaşında yarım gün kreşe gidiyor. Devlet kreşi buarada. Her gün soruyorum bugün okulda neler yaptınız diye ve hergun cizgifilm izlemiş oluyorlar tabi ne kadar süre izlediklerini bilmiyorum. Çizmeli kedi, masa ile koca ayı bunlarin hiç birini bilmiyordu okulda izleye izleye öğrenmiş. Evde de sürekli çizgi film izlemek istiyor bununla zaten zor mucadelen veriyorum bide okulda öğretmenin izlemesine gercekten çok sinir oldum. Eşimde televizyon izlemeyi çok sever kızım doğduğundan beri eşimle de savaş halindeyim televizyon yüzünden. Yani ben mi çok abartiyorum sizce? Yarım gün gidiyor zaten bu çocuklar ara öğün, dini degerler eğitimi falan oluyor zaten sınıf öğretmenine azıcık bir zaman dilimi kalıyor ( her geldiğinde elinde bir etkinlikte oluyor ) o kısacık zamanda çizgi film izlemeleri çok saçma değil mi? Bu konuyu müdürle konusmayi düşündüm. Fakat öğretmen illaki duyacak müdürle konusunca bu sefer bana ve çocuğuma cephe olur diye tereddüt ediyorum. Kızım çok duygusal herhangi bir terslemesinde, ters konuşmasında bidaha asla okula gitmez. Bir keresinde öğretmen sesini yükseltmiş ozaman bile çok icerleyip saatlerce ağlamıştı. Napacagimi şaşırdım. Tavsiyeleriniz nelerdir?