taa Babymomyy1 eğer bekar olsaydım çok fena idim ama evlenince ehlileştim görünce değil arkadaş olurum heralde 😂😂😂😂
taa sezer2022 daha önceki ilk üç görüşmede bazı nedenlerden ötürü pek muhabbet edememiştik kuzımın hastalığı uykusundan dolayı felan 4.görüşmemşz iyiydi bu seferde iyi olsun istiyorum.
SetenayCo taa Şık olsanız gelininiz “Yılan görümce tanışmada benden rol çaldı” Sade olsanız “ Daha şimdiden beni sallamıyor, tanışmaya bile paspal gelmiş” Başlığı açacak buraya 🤭🤭🤭
Avesila taa Tam olarak üç kere görümce oldum. Hepsinde de ne eksik ne fazlaydım. Sade ve şık, mütevazi olmak iyidir. En son erkek kardeşimin eşinin ailesiyle tanıştığımızda tulum giymiştim. Su yolu bilekliğim vardı onu takmıştım birde saat.
taa Avesila güzelmiş 🥰 zaten tanışma atlatalım da bundan sonraki basamakta tabi özel günlerde ne giyceğini sorarak giyinirim sonra aynı renk olmasın gelinin önüne geçilmesnden asla hoşlanmam .
SetenayCo taa 🥰🥰🥰 Şaka şaka. Bir içten gülen yüz yeter. Allah kalbinizin güzelliğine göre karşınıza iyi inaanlar çıkarsın 🥰🥰
taa Babymomyy1 bir kaç tane kombin yapıp resim mi atayım ya dur bi dakka çok mantıklı geldi 😂😂😂😂 şimdi bütün abiyelerimi atar mışım kınalık nilanlık 😂😂😂😂
birinsan14 taa normalde nasıl giyiniyorsanız öyle gidin bence. Sadece düğüne gider gibi olmasın yeter 😅
Babymomyy1 taa Allah seniii😍🤣🤣🤣 oda doğru haklısın resimli sıkıntı biraz ama aşkım sende tüm kapıları kapatiyorsjn en mantıklısı gelinlik 🤣