Babymomyy1 Altın ne taktigina bağlı bence görgüsüzlük değil gidip de gerdan set takarsan abartı olur ama birkaç şey olabilir ve siyah beyaz en asil secim olur bence
Deletedmom104 taa Gökten zembillede insen kapıya paspasta olsan görümcesin, takıl kafana göre alamakms
taa Suheyla2 ben iyi olmak istiyorum abimin mutluluğu herşeyden önemli benim için. Doğru tanışma bu sonuçta istemede şık olayım
Babymomyy1 taa kız gömlek Pantalon yap bence mis gibi. Ama tanismaya bilezik takma bak. Kolye neyse de bilezik nooo
taa sezer2022 daha önceki ilk üç görüşmede bazı nedenlerden ötürü pek muhabbet edememiştik kuzımın hastalığı uykusundan dolayı felan 4.görüşmemşz iyiydi bu seferde iyi olsun istiyorum.
taa Babymomyy1 eğer bekar olsaydım çok fena idim ama evlenince ehlileştim görünce değil arkadaş olurum heralde 😂😂😂😂
SetenayCo taa Şık olsanız gelininiz “Yılan görümce tanışmada benden rol çaldı” Sade olsanız “ Daha şimdiden beni sallamıyor, tanışmaya bile paspal gelmiş” Başlığı açacak buraya 🤭🤭🤭
Avesila taa Tam olarak üç kere görümce oldum. Hepsinde de ne eksik ne fazlaydım. Sade ve şık, mütevazi olmak iyidir. En son erkek kardeşimin eşinin ailesiyle tanıştığımızda tulum giymiştim. Su yolu bilekliğim vardı onu takmıştım birde saat.
taa Avesila güzelmiş 🥰 zaten tanışma atlatalım da bundan sonraki basamakta tabi özel günlerde ne giyceğini sorarak giyinirim sonra aynı renk olmasın gelinin önüne geçilmesnden asla hoşlanmam .
SetenayCo taa 🥰🥰🥰 Şaka şaka. Bir içten gülen yüz yeter. Allah kalbinizin güzelliğine göre karşınıza iyi inaanlar çıkarsın 🥰🥰
taa Babymomyy1 bir kaç tane kombin yapıp resim mi atayım ya dur bi dakka çok mantıklı geldi 😂😂😂😂 şimdi bütün abiyelerimi atar mışım kınalık nilanlık 😂😂😂😂