gulistan536_ Canım ne isterse yerim. Hiç bir zaman kilo problemim olmadı. 40 gün oldu doğum yapali hamilelikten önceki kiloma geldim hatta daha çok zayıfladım. Almaya çalışıyorum olmuyor
Pol34 aselliyam23 ay arada ısmarlarım kendime, dün ekmek almaya gittim çikolatalar bana ben onlara baktım evde yesem çocuğusum el koyardı yolda gelirken yedim 🤣
aselliyam23 Pol34 ya çok tatlısın sende üst raflara falan sakla uyuyunca rahat rahat çıkarır zuladan yersin🤭
prens63 aselliyam23 ben her çayın yanına ödül verırım kendıme🤣boş çay hıc gıtmıyor canım daha az önce aldım bır sürü offff
aselliyam23 prens63 ben daha o fasıla geçemedim birazdan ayarlarım biseyler ah nolcak sonumuz böyle 😂😂
aselliyam23 Ecem__ ya bende aslında çok aktivim kızımin peşinde koşmaktan ama bilmyrm belkide bu iyi halim bu koşturmaca olmasa daha fazla alablirdim bilmyrm ki şuan 63 kiloyum 1.65 boyum hedefim bekarki kiloma inmek 59 idealdi ya🥴
aselliyam23 Fusunf ah ne guzel bı zamanlar bende bu lafı çok söylerdim ne kadar yesemde almıyorum diyodum sanırım kendimi nazar ettim xhsvavav
kolonyalimendil aselliyam23 hiç sınırım yoktur canım ne zaman isterse o zaman yerim 😂 çikolata hergün yerim muhakkak cipste bi kaç günde bir😂
Pol34 aselliyam23 bazen öyle de yapıyorum da marketten gelince poşete bakıyor cebime falan saklayınca içim rahat etmiyor ben de yolda imha ediyorum 🤣
nehirsude0 aselliyam23 evet en yüksek 48 gördüm oda hamileyken di doğum yaptığım an 41 e düştüm 2 kiloda aldım 43 oldum 37 kiloyla hamile kaldım 😱
Melekhnm aselliyam23 6 aydır çok nadir yedim , 95 den 85 kiloya geldim şimid yemeklerimi bile az yiyorum ama kuru incir ceviz yerim çayın uanında böyle
Zeyzey05_ aselliyam23 her gün her gün heeer gün çayı boş asla içemem 😄 her akşm bir poşet abur cubur almaya giderim
Evaninanasi nehirsude0 bu ben 😂😂 ama ben 60 ile girmiştim doğuma, 38 ile hamile kalmıştım. Güncel kilom 41 ☹️
aselliyam23 Ecem__ öyle öyle boğazı tutunca istemsiz veriyorsun zaten sorunda tutabilmek bende irade yok hırs yaparsam anca onuda şuan gözüm kesmiyor açıkçası 🤭🤣