mstfakbratalha Oğlum için tarhana çorbası Etli yaprak sarması yoğurt salata Eşim karışık kızartma yap dedi yaparsam Bir de yaparsam belki ayva tatlısı
Mtzzeynep momysskaan yeşil mercimek çorbası , soslu tavuk pirzola kızartma ve bulgur pilavı yapacağım.
MTVr Elfgrn canım biraz detaylı yazsan 😂😂😂 bunları kavurup soğuk su mu ekliyorsun karnabaharı önce haşlamıyor musun miktarları ne kadar vb 😂😂
yavrupotuncek momysskaan evet bide bizim en büyük sorunumuz soğan asla yemez ve sogansiz nerdeyse hiç yemek yok sebze yemez tuhaf bişey
[silindi] momysskaan Kıymalı Biber Dolması Fırında besamel soslu kaşarlı makarna Cacık Cola Portakalli revani
babysharkdutturu momysskaan arap kebabı Pirinç pilavı bunlar net çorbayı bakıcam duruma göre belki yaparm belki yapmam 🥲
Ccyyln momysskaan fırında mantar sote Ayran aşı çorbası Salata Turşu Bunu bulduğuna şükretsim hiç halim yoktu yemek yapmaya 😂
irosiva momysskaan fırında karnabahar salçalı spagetti salata Eşime kola bana ayran Aynı menü bebiş için de geçerli tabi
limonkolonyasi MTVr kızım 3 yaşında o yüzden artık ona pek ayri yapmıyorum yediğimiz yemeklerden yiyor 😊
slkmsncemile momysskaan bugün kocam ısmarlıyor 🤣 Salata, antrikot, tarhana çorbası ve fit cheesecake var 🤣
Abaegrk momysskaan pırasa tarhana çorbası ve patates püresi. Eşim pirasadan nefret eder patates seviyor diye alternatif yaptım yanına ☺️