Cesur09 başıma geldi e bebek online tövbelisiyim.
10 kasımda bayağı yüklü kıyafet, oyuncak vs online alısveriş yapmıştım 1 hafta oldu kargo yok en fazla 3 iş günü diyolarlar e bebeği aradım dağıtıma cıktı dendi arkasından evde yoktunuz dendi ( bu arada online takip ediyorum kargo durumunu şubede bekliyor kargo sms vs gelmiyor agt idi kargo taşıyıcısı ve agtnin sabit telefonu yok whatsapp üzerinden sadece otomatik mesaj atıyorlar kargo durumu ile ilgili.) sürekli e bebek bebevyn sadakat merkezi ile telefondayım kargonuz kaybolmus para iadesi yapalım dendi 15 aralıkta kabul etmedim 1 ay olmus aldığım ürünleri tekrar aynı paraya alamayacaktım zam gelmişti bebevyn sadakat merkezi bitik hiç bi konuda yetkileri yok sadece mail atıyorlar aynı cümleleri papağan gibi tekrarlıyorlar bu yani bende uğraştım ve genel müdürlüklerinde ki satış danışmanlarına ulaştım bi şekilde ve ulaştığım gün içerisin de aynı gün 30 aralıkta teslim ettiler kargolarımı🥲 sonra ulaşamadığım agt beni arıyor özürler dilediler vs vs.
Yani e bebekten online alısveris asla asla yapmam.
Kazıklarınım baska yerden yaparım yine yapmam.
Ayrıca e bebeğin kendi ürünleri bence çok pahalılaştı son zamanlarda.
Geçen pazar e bebekten 2li ayakları patikli pijama altı aldım kızıma 250 ₺ tuttu aynı gün zaradan 2li tulumlu değişik bir takım aldım 480 tl ödedim kırmızı etikette indirimdeydi ve e bebeğin kıyafetleri aşırı çabuk deliniyor.
Şikayetim var’a girip bakın e bebek şikayetlerine inanılmaz derece de herkes mağdur.
Oraya da şikayet etmiştim