DBA14 Birminikaslan ben eşime diyorum ki sen al yiyeceksen ya benim yüzümden kısıtlama kendini benim canım çekmez , sonra ondan fazla ben yiyorum abur cuburları 😅
DBA14 Birminikaslan benimki hepsini yer kilo almaz olan bana oluyor onunkilerin azıcık ucundan bile yesem 😂
Noname21 hulyacakahve Karatay diyeti yapıyorum iki haftadır cuma tartılacağım Bir haftada bir buçuk kilo vermiştim 66 ile başladım 56 hedefim benim de Ben varım okey
hulyacakahve DBA14 Eşim de benle birlikte başladı. O yüzden eve yasak abur cubur girmesi 🙈😅 Bakalım sırf istek motive gelsin diye buraya konu açtım 🤩👌🏻
DBA14 hulyacakahve oo en iyisi olmuş😄 ben öğünlerimi atamasam da takip edeceğim başlığı bana da motivasyon olur inşallah 🥰
hulyacakahve minikoglummmmm emzirmek çok farklı gerçekten. Aşırı aç gibi takatsiz kalıyor hemen insan 😬
kucukmucizemsin3587 hulyacakahve evet evet az önce yemiycem yemiycem dedim koca bir tabak spagetti bitirdim 😢😂😂 tek umudum emzirme sonrası kilo vermek
hulyacakahve morlu_baby ooo maşallah süper gidiyorsunuz tebrikler 🎉 👌🏻🤩 at ar güzel olır. Motive ederiz birbirimizi 🤩 ödev gibi olacak bana da buraya fotoğraf atmak 🙃
florad hulyacakahve bende doğumdan çıktığımda 73tüm dikkat ederek şuan 62 oldum hedef 57 atarım tabaklarımı 😊
Niluu hulyacakahve Zayıflayalımm 🙏🙏🙏 bende 4 kilo verdim 1,5 haftada aralıklı oruç yapıyorum çok motiveyimmm başarıcaz bu işii
Emiralp_0 hulyacakahve Ballikizim99 Niluu Niluu aralıklı oruç nasıl oluyor ben emziriyorum sütüm azalsın da istemiyorum gerçi şu an ramazan geldi ama ramazandan sonra yaparım sizler aralıklı orucu nasıl yapıyorsunu sütünüzü etkiliyormu bide
Noname21 Melek-Naz1 şekerin hiçbir türlüsünü tüketmiyorsun pilav gronola tatlı hazır meyve suyu falan ekmek hamur ili makarna
hulyacakahve majko 2 ay 22 günlük 🥰 diyetten ziyade sağlıksız beslenmeyi bırakmak istiyorum ☺️ abur cubur, makarna, pilav ,şeker , ekmek gibi ☺️