isimsizanne1 kezban_keles34 anlamadım siz benim hangi ürüne 450₺ dediğimi biliyor musunuz? Karıştı herhalde
Urazinannesiqw isimsizanne1 başta ki kızımızı araba ve dinazorun fiyatı nedir uygun olursa gelip alacağım
isimsizanne1 Urazinannesiqw kırmızı araba 250 dinazor 150 hayvanlar 100₺ hepsi 500₺ oluyor 450₺ son olsun 🙏
isimsizanne1 Kader3851 dolap veya gardroptan alabilirsiniz gardropta kargo ücretsiz oluyor 30 lira gibi bi koruma ücreti var sadece
sleepymom isimsizanne1 Gaziantepte oturuyorum elden mümkün değil Siz kargolarsaniz nasıl olacak ödeme
isimsizanne1 sleepymom isterseniz yoksa hesabınız gardrop hesabından alın kargo ücretsiz orada sadece 30₺ gibi bi koruma ücreti var daha uygun diğer türlü kargo ücreti yüksek çıkabilir
Deniz_kvk Bal33 fikrin belirtilmesine yasak falan demedim. Ben de tipki sizin gibi fikrimi belirttim. Fikrin belirtilisinde sikinti yok, fikirde sikinti var. Ve mutlaka bu yorumlar yapiliyor. 250 lik urune 20 tl yazsa bile bu banko cevaplar gelir
isimsizanne1 kezban_keles34 evet bot için ben şimdi sizin 300₺ yede var dediğiniz bota baktım trendyoldan kalitesini de foto ve yorumlardan gördüm malesef aynı değil ben flodan almıştım orada 700₺ hatta başka satıcı 1250₺ ye bile koymuş bana büyük geliyor giyinmiyorum ama siz alacaksanız buyrun size 300₺