binnur64 bebeğim 6 aylık oldu, bu zamana kadar hep hazır marketten torkunun yoğurdunu alıp yiyoduk ama şimdi bebeğime özel süt alıp yoğurt yapmak istiyorum. hazır yoğurttan maya olur mu geçen sene denemiştim ama tutmamıştı acaba ben mi yapamadım? siz hangi yoğurttan mayalıyosunuz bebekleriniz için
hobby_catolog_hk binnur64 köy tereyağı varsa ilk yoğurdu ondan mayalayabşlirsiniz. Probiyotik yoğurtla ben mayaladım oldu. Yoğurt oldukça da en son kalanı maya ayırdım öyle devam ettim. Probitotik yoğurtla da oluyo yanş
beybiliko binnur64 günlük süt alıp Activia sade yoğurt ile mayaladım, daha sonra da yaptığım yoğurdu maya olarak kullanmaya devam ettim, bazen evde yoğurt kalmıyor, o zaman gene activia ile mayalıyorum, şok markette vardı, 4 lü paket halinde satılıyor
hatice2011 Hazır yoğurttan maya olur. İlk sefer için kullanabilirsin daha sonraları yaptığın yoğurttan ayıra ayıra mayalık elde edersin %100 organik olur. Ben öyle yapıyorum
binnur64 pnrpnr_ nasıl mayalıyım peki? alt katımda ev sahibi var onun yoğurdu ekşi oluyo ondan istiyemem 🥲
binnur64 hobby_catolog_hk nasıl yani tereyağla yoğurt nasıl mayalanır ki ilk defa duydum🫢 anlatabilir misiniz
hobby_catolog_hk binnur64 normal köy tereyağından bi kaşık ılık süte katıyosunuz. Normal yoğurtla mayalamanın aynısı. Cok da güzel oluyor. Ben yoğurt bulamayınca öyle mayalamıltım. Kazakistana geldik burda onu da bulamayınca ne yaparım diye düşünürken probiyotik yoğurtla denedim o da oldu
_-zynp-_ hobby_catolog_hk ya çok şaşırdım bende maya bulamıyorum probiyotikte olsa eşim doğal değil diye mayalatmıyor 🫣 tereyağla deneyeyim ne kadar koymam gerek iki litrelik kavanoza 🫢❓
AyseSena Ben de hazır yoğurttan mayalıyorum her zaman mayalık bulmak zor oluyor çok da güzel tutuyor yoğurdun katı kısmından alıp sütle açtıktan sonra mayalayabilirsiniz. Biri sünüyor demiş suyuyla karıştığı için olabilir