minikkus__ binnur64 hazr yoğurtla çok güzel mayalanir dost yoğurt alıyorm çok güzel tutuyor.. serce parmağını süte koydugunda hafif yakacak o şekilde direk mayala üzerini ort
kocatarafindanefret minikkus__ merhaba dost yoğurtla mı mayalıyorsunuz? bimden altın süt aldım ama dost yoğurtla mayalamayı düşünüyorum sağlıksız mı olur ki?
_-zynp-_ hobby_catolog_hk ben dün öğlede mayaladım bugün ikindide açtım tutmuştu ama çok cıvık oldu neyi yanlış yaptım acaba az bir şey denemek için mayalamıştım süt duruyor gerisinide ona göre yapıcam yarım kiloya bire yakın yemek kaşığı tereyağı koydum ☺️
hobby_catolog_hk _-zynp-_ sütün ısısını iyi tutturamanız lazım. Ben parmağımı süte koyunca 7 ye kadar sayıyorum 7 de yanması lazım 🤣 . Mayalayınca da iyice sarın. Sıcak dursun ben gece mayalasam sabah olmuş oluyo.
_-zynp-_ hobby_catolog_hk kız inşallah yanmıştır parmağım👆 oranım yoktur pek mayaladım bakalım sardım sarmaladım peteğin önüne 😀 sabah ola hayrola 🤲
_-zynp-_ hobby_catolog_hk tamamdır bugün hemen yedirdim kıza iki kere büyüğünü yaptı dokundu mu acaba 😀
_-zynp-_ hobby_catolog_hk bugün bir kaşık verdim büyüğünüde yapmadı dediğiniz gibi takip edeyim sağ olun ☺️
Tusel14 binnur64 bimin(altın süt) veya şokun(bakraclik) olan sutlerini alıp sade activia ile mayaliyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim mükemmel oluyor tadı tam ev yoğurdu
Mnli binnur64 ben hazır yoğurttan mayalıyorum mayam olmayınca hiç kötü olmuyor gayet de mis gibi olmuyor diyen yapamamıştır
binnur64 Mnli ben 1 kere yaptım tutmadı diyen benim yani yapamadım o yüzden sordum acaba ben mi yapamadım yoksa hazır yoğurttan maya mı olmuyo diye 😂😂😂
Mnli binnur64 küçük kavanozlara bölüyorum ben sütü hani şu cafelerde magnolia falan satılanlar var ya 42-43-44 derece olunca her kavanoza 1 tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum baya güzel oluyor
sokaklahmacunuu binnur64 peynirci babadan tarim bakanligi onayli gunluk acik sut alip kaynatip ilitiyorum onceki kalan yogurttan mayaliyorum simdi
tazeanne___ binnur64 bulunduğun yerde jersey süt satılıyorsa bu sütten mayala her türlü taş gibi tutuyor. Ben geçen market yoğurdundan mayaladım tadı güzeldi tutmuştu ama yoğurt kaşar gibi uzuyordu nedenini anlayamadım
binnur64 Mnli dün yaptım dediğiniz gibi küçük kavanoza yaptım denemelik çok sulu olmuş yani taş gibi değilde yoğurt tutmuş ama suyu bölünmüş baya vardı neden öyle olmuş olabilir sütten kaynaklı mı acaba
sokaklahmacunuu binnur64 activia ile yaptim cok az yapmistim zaten icime sinmedi biz yedik ogluma acik sit kaynattm komsum ciftlikten sut alip mayaliyor ondan mayalik yogurt alio mayaladim cok sundu hemen mayalanmadi degisik oldu icime sinmedi