mrv__1234 Antalya Asv Yaşam Hastanesi Doktor Faruk Bilir, iyi biri fena değil, muayene 750 herhalde benim kurumla anlaşmalı olduğu için daha az ödüyorum. Ama tercihim Baran Aygündü Vitale den ayrıldı dört gözle nerede başlayacağını bekliyorum
tugbacds eez teşekkürler canım değerlendiricem sigorta yaptırcam bebeğe kolan da geçmiyo olabilir eğer geçiyorsa deneyeceğim 🥰
Antalya0703 mrv__1234 alper taşkın a da götürdüm oğlumu benim hoşuma gitmedi ama diğer 2doktor çok ilgileniyor bilgiside hoşuma gitti araştırıyorlar hastalığını
mrv__1234 Antalya0703 normalde yaşam hastanesine götürüyorum ben, sadece mama yazdırmak için gitmiştik o yüzden pek
1symaysuf gocebebirbayan Bnde orda doğum yaptım münevver hanımda çocuk doktoru için Tarık beyi öneriyorlar
gocebebirbayan 1symaysuf Münevver Kıral evet biliyorum onu. Ben Ahmet Melih Akkuş da doğum yapmıştım 2022 de 5 bin tl ydı. Şuan güncel fiyatı bilmiyorum tabi. Çocuk doktoru da Tarık bey bir abimin arkadaşı çok iyi bir doktor evet , diğer iyi doktor da özel tarsus hastanesine gitti mmt amerikan hastanesinden, Mehmet Ali Çil
mrv__1234 Antalya0703 evet süt ve kuruyemiş alerjisi var, raporu bittiği için yazamıyormuş çocuk gastro ya yönlendirdi,daha önce vitale deki doktorumuz çıkarmıştı raporu ama devlet hastanesinde çocuk Dr çıkaramıyormuş anlamadım neden
Antalya0703 mrv__1234 bizdede süt yumurta ve kuruyemiş alerjisi var doktor rapor çıkaracaktı ama biz akdeniz üniversitesine alerji bölümüne gidip test yaptırdık emin olmak için ve yoğurt veriyormuşsunuz zaten 11aylık olmuş kesmeyelim yoğurt ve mamaya devam edin yumurta vermeyin dedi o yüzden rapor çıkarttırmadık zaten diyet mama vermek istemiyodum içmek istemiyo diye golden goat mama ile ddvam ediyoruz ayrıca kepez devletteki doktorda yazabiliyo rapor çıkarabiliyo mama için bize çıkaracaklardı biz istemedik içmiyo oğlan diye
Antalya0703 mrv__1234 devletteki çocuk doktoruda çıkarabiliyo raporu kendisi çıkaracak zaten ya haberi yok ya da yalan söylüyo
mrv__1234 Antalya0703 inanamıyorum ya neden çıkarmadı ki, size o bahsettiğiniz doktorlar mı çıkaracaktı? Onlardan alayım randevu, golden goat hiç denemedim. Pregomin syneo veriyoruz, bizde gidiyoruz akdeniz üni ye hatta 16 şubatta tadım var, bakalım açacak mı
Antalya0703 mrv__1234 her çocuk doktoru çıkarabiliyodur bence raporu isterseniz ejderhan yıldız la bi görüşün ferunda hanım a randevu yok izinde sanırım
mrv__1234 Antalya0703 merhaba, doktora sordum, 2. Rapor olduğu için çıkartamıyorlarmış, daha önce raporumuz vardı çünkü bizim
Antalya0703 mrv__1234 ama diyet mama ile devam etmesi gerekiyosa nasıl olcakmış bize ilk kez çıkmış olcaktı rapor ama biz zaten istemedik oğlum iştahlı içmedi sevmedi tadını normal mama ile devam ediyoruz biz