kdrclk05 HappyKids Erzincan Özel Neon Hastanesi’ne gidiyordum ücreti 900 tl doktorumuz Elif Bilge Kelebek’ti ama artık devlet hastanesine gideceğim.
hazalakyuz Ankara Keçiören Medical park hastanesi sezeryan doğum ücreti sadece doğum ameliyat parası 24.000 doktorum Dr. Özge Özer bir muayene 750 tl hastaneden de doktorumdan da çok çok memnunum ☺️
eez tugbacds Büyükçekmece kolon Dr Suat Karaaslan kızım 10 aylık oldu 1 aylıktan beri ona gidiyoruz her soruma yazmama cevap verir hasta olduğunda verdiği ilaçlar falan olsun nokta atışı 2 güne topluyor kızım çok şükür. Gerçekten ilgili bir naif
tugbacds eez teşekkürler canım değerlendiricem sigorta yaptırcam bebeğe kolan da geçmiyo olabilir eğer geçiyorsa deneyeceğim 🥰
Bahaaa HappyKids İzmir / Bayraklı Ventus Tower’da 5.katta Hasan Ulaş Başyurt Hocam 2023 yilinin mart ayinda doğum yaptim ozel galen hastanesiyle anlasmaliydi muayene ucreti 800dü doğum hastaneye 7000 tl hocaya 6000 tl toplamda 13.000 tl ama hocamdanda hastanedende çoj memnunum butun kontrollerimde rahatsizliklarimda ne zaman ve saat kacta arasam.hic bir sekilde geri cevirmedi allah razi olsun ilk oglumda buca kadin dogumda yaptm rezillik cekmstm odalari bocekliydi isigi kapatinca hepsi ortaya cikiyodu
Esra321 HappyKids Büyükçekmece mimar Sinan devlet hastanesi 2 oğlumu da oraya götürüyorum doktır adı: Alfiya vehbioğlu aşırı ilgili cok memnunum.
nerg HappyKids HappyKids İstanbul haznedar da Ahmet Hasanzade doktorumuz hastane değil kendi kliniği ücret 1800 çok ilgili çok memnunuz
Opecert HappyKids medicana ataşehir uz dr can polat doğumdn itibaren ondayız harika ötesi Bir doktor ben cok memnunum kendisinden mesajlara sadece bir tık geç cevap veriyor oda aşırı yogun oluşundan kaynaklı muayanesi geçen sene 1000 tl idi benm özel sağlık oldugu icin ücret ödemiyorum pendikte olmama rağmen her ay ataşehire gidip geliyoruz ondan sebep kesinlikle tavsiye ederim medikal park pendik doktorlarından da lütfen uzak durun
ozah Oglum00 evet kesinlikle iyi bir doktor hasta olmuş şu an izinliymiş ben kızıma lor peyniri yedirdim yumurtayla karışık 8 aylık oldu bugün mukuslu kaka yaptı aradım hemen ertesi gün dönüş yaptı
sema_068 fikriyenare Prof Dr.Necati Balamtekin kendisinin özel kliniği var ilk oraya giderseniz daha iyi olur. GATA da görev yapmakta ama önce tanıması için klinik daha iyi oldu bizim için. Şimdi Gata ya çağırıyor hep randevu bile almıyorum. Bir de Doç dr Yavuz Tokgöz var. İkiside çocuk gastroenteroloji uzmanı
Mary1905 Merhabalar İzmir de özel muayenehanesi var doktorumuzun çok çok çok memnunum arkadaşım tavsiyesiyle iyiki yolumuz kesişti,işinin ehlidir canım doktorumuz. İkinci bebeğime hamileyim tereddütsüz her zaman kapısını tekrardan çalacağız . Mesajlara hemen dönüş yapar dünya tatlısı biri. Dr Erdem Gümüş muayene ücreti bilgisini arayıp öğrenebilirsin bayadır ihtiyaç olmadığı için gitmiyoruz ☺️
Asyabuse Medipol mega da 5 doktors gittim. Çoğunlukla Polat erdem’e çok relax biri tıbbi bilgisine lafım yok ama hiçbir zaman odasından çıktığımda soru işaretlerim gitmedi. Diğer doktorlarda da aynı sorunu yaşadım. Muayeneye giriyoruz boy kilo ağız kulak baş kontrol gayet iyi annesi hadi bay bay. 6 aya kadar asla oturtmayın dediler (erken doğum dolayısıyla bizim için 7.5 aydıbu ) Ek gıdaya başlıcağımız dönemde elime bir kağıt tutuşturup bay bay. E çocuk oturmuyor ben nasıl ek gıda vericem daha 5 aylıklardı erken başlattılar ya tıkanırsa diyorum bişey olmaz bişey olmaz dendi. Yani siz doktorlarınızdan memnun olanlar böyle mi beni bi aydınlatın çünkü özel hastane ve daha geçen sene 700lira veriyorduk sonra sigırtaya geçtik en son ücreti bilmiyorum ama insan biraz özen istiyor. İkiz bebekleri soyup giydirmesi dahil içeride max 12-13dk durmuyorduk. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Hamidiye etfal hastanesi seyrantepe kampüsünde Sevilay kök’ e gittim ve ben şok. Kadın muhteşem. Tatlı dili güler yüzü insanı rahatlatan o ses tonu her şeyiyle mükemmel. O güne kadar harcadığım muayene haklarıma üzüldüm. Şu an son birer hakları var onu da olur da hastalık olur yatışlı diye bekletiyorum. Doktorlarından memnun canım anneler randevularınızda neler yapılıyor beni aydınlatabilir misiniz? Eğer gerçekten alıp karşısına laf anlatan bir doktor bulanınız varsa ona göre sigortayı yenileteyim bari
mrv__1234 Antalya0703 Alper Taşkın da iyi, mama yazdırmak için gittim dün sempatik geldi bana, özele gidiyorum normalde ama götürürüm ona da yani
Antalya0703 mrv__1234 alper taşkın a da götürdüm oğlumu benim hoşuma gitmedi ama diğer 2doktor çok ilgileniyor bilgiside hoşuma gitti araştırıyorlar hastalığını
mrv__1234 Antalya Asv Yaşam Hastanesi Doktor Faruk Bilir, iyi biri fena değil, muayene 750 herhalde benim kurumla anlaşmalı olduğu için daha az ödüyorum. Ama tercihim Baran Aygündü Vitale den ayrıldı dört gözle nerede başlayacağını bekliyorum