Heymissbon Serap-asel pardon da neye gore normal diyorsunuz acaba merak ettim? Cunku 34 derece ateş normal degil gayet tehlikeli
Tombikdonerartikcokpahali aysegul_my alnı buz gibi kolları buz gibi karnı buz gibi ölçer ile şuan 34.6 olcuyorum
Meri-Mel Tombikdonerartikcokpahali Canım oyalanma hemen git sonrası burayı da bilgilendir normal diyenler soğuk havaleyi bilmiyor sanırım 😔
Tombikdonerartikcokpahali Nikita diğer kızım huysuzlandi ciktik ama zor çıktık işte iki çocuk olunca çok zor oluyor ikisidd beni istiyor 🥺
Tombikdonerartikcokpahali QueenMom__ Heymissbon TheMomm KarlukHan redizepol1 nehirsude0 aysegul_my almiramin superkahramanbiranne Nikita Meri-Mel hanımlar merhaba durumumuz şükür iyi. Detaylı yazamıyorum suan musaig değilim. Ama lütfen eğer çocuğunuz 34 derece ateşe gelirse gidin.
Serap-asel Heymissbon hıpotermı ıhtımalı var ama zaten öyle olsa annesı babası bunu anlar alette yanlış ölçmüş olabılır belırtılerı varsa zaten normal deıl demekle belırtı yok alet yanlış
KarlukHan Tombikdonerartikcokpahali umarım iyisinizdir çok geçmiş olsun. Son durumu yazın ben de merak ettim gerçekten
Serap-asel Heymissbon tabıkı bılmıyorum ama huzursuzluğu yok bellıkı olsa başlığa yazar ne dememı beklıysunuz haydı koş koş acılemı dememı beklıysnz anne babası çocuğun hareketlerınden anlar zaten hıpotermı belırtılerı zaten acık ve net