Tombikdonerartikcokpahali Lütfen acile gideyim mi ne yapayım elim kolum bağlandı şuan gayet iyi uyuyor alnı falan buz ama
Nikita Tombikdonerartikcokpahali üşüyor mu? Bedeni soğuk mu? Eğer soğuksa örtün ısıtın. Hala ısınmazsa ben acile götürürdüm. Hipotermi olmasından korkardım. Eşiği nedir bilmiyorum ama ben böyle davranırdım
Tombikdonerartikcokpahali Aptalllarsizi Nikita Birdunyabircennetannesi ArassMom_ Kocamdaaakocammm Zeynepmee hayat6 kızlar topli bir şekilde yazıyorum. Normal de ateşli bir çocuk 1 aydır bu yana her gün ateş cekihoruz. Bugün ise birden 35.1 oldu şimdi yatıyor üstü kalın ve üstünde battaniye var. Alnı buz gibi. Derece normal ölçüyor kendimi de ölçtüm beni noemal ölçtü. Bozuk değil. Koltuk altı ölçer bu arada
Tombikdonerartikcokpahali Nikita ben de hipotermi yolu mu diye düşünüyorum ama, enfeksiyonu var o yapar miates düşüklüğü
Suhedalm Önceki postunuzuda okumuştum gün boyu süren 36 nın altında ki ateş bence normal değil bir acile gidin inşallah bir şey yoktur ama içinizi rahatlatın en azından
Nikita Tombikdonerartikcokpahali ben şimdi yapay zekaya sordum. Böyle diyor Bebekler genellikle 36.5-37.5°C arasında vücut sıcaklığına sahiptir. 34°C çok düşük bir sıcaklık olabilir ve sağlık sorunlarına yol açabilir. Bir uzmana danışmanız önemlidir.
Tombikdonerartikcokpahali Nikita evet biz de eşimle şimdi baktık 34 düşük yazıyor. Gideceğim birazdan acile çok teşekkür ederim 🌹
Newmom_ Tombikdonerartikcokpahali makattan ölçün hemen, bu gibi durumlarda en doğru sonucu makattan ölçüm veriyormuş, bizde aynısını yaşadık doktorumuz bu şekilde yönlendirmişti
aysegul_my Tombikdonerartikcokpahali iç ateş durumu diye bişi vardı hatta soğuk havale diye geciyodu galiba adi normal havaleden daha tehlikeliydi vücudu normal gibi görünsede içinin ateşi cikiyomuş bunu vücut dişari yansitmiyomuş sanırım inşallah önemli biseyi yoktur kuzumun geçmiş olsun
Tombikdonerartikcokpahali aysegul_my alnı buz gibi kolları buz gibi karnı buz gibi ölçer ile şuan 34.6 olcuyorum