gmzshn Usnac4559 çocuğum çok sosyal sürekli oyun alanlarına görüyorum çocuk gördüğünde çıldırıyor çok seviyor o yüzden 2 yaşında haftada 3 kere göndermek istiyorum kreşe
hestiaone OncedenGurme ben de beylıkduzu nde oturuyorum merak edıyordum ortalama fıyatları ama çokmuş🥹
PelinByrktr kums 18 aylıkken konuştu oğlum iletişimi ile ilgili herhangi bir sıkıntısı yok yani kreşe başladığında okulda neler yaptığını anlatacak kadar konuşuyordu. Tuvalet eğitimi yok henüz bezle devam ediyor. Okulda herhangi bir sıkıntı yaşamadık bu konu ile ilgili gayet ilgililer. Ama çalışmıyor olsaydım 3 yaşında yollardım. 2 yaşı oyun grubu ile geçirirdim
cocomelon33 gmzshn Mersin yarım gün 4500 veriyorum.Çalışmasam o yaşta göndermem konuşama geriliği vs gibi bir durum yoksa en erken 4 yaşında verirdim
gmzshn cocomelon33 bebeğim çok sosyal çocukları çok seviyor oyun alanlarına götürüyorum ve sürekli dışarı çıkartıyorum evde sürekli etkinlik yeterli gelemiyorum çocuk gördüğünde cıldırıuor haftada 3 kere göndermek istiyorum
Aslininannesi ikbal_Umay iki şubesi var birisi 2 yaştan itibaren alıyor. Bizim verdiğimiz hikmet Özer caddesinde halk ekmek fabrikasının oraya yakın 3 aylık bile alıyor
ikbal_Umay Aslininannesi nasıl peki memnun musunuz yemekleri eğitimi vs, bende araştırıyorum ama uygun fiyatlı bir yer bulamıypdum
Aslininannesi alpinanneesi merhaba biz verdiğimizde kızım yürümeyi öğrenmişti ama tabi sınıfında daha emekleyen bebekler de vardı. Bir öğretmen bir de yardımcı öğretmen var. Her bebeğe mama sandalyesi var Yanyana oturtup yediriyorlar sırayla. Zaten bebekler yavaş yediği için öğretmen yetiyor 😇 Mamayla beslenen bebeğe mama veriyorlar anne sütüyse anne sağıp veriyor onu veriyorlar. Ben mesela devam sütü veriyorum akşam eve gelmeden önce onu veriyorlar. Uyku saatleri de bebeklerin kısmen yakın oluyor uykusu geleni uyutuyorlar her bebeğin beşiği var. Biz ilk verdiğimiz zamanlar ayakta sallanarak uyuyordu demiştim o şekilde uyutuyorlardı sonradan kendi uyumayı da öğrendi. Uykusu gelince beşiğe koyuyorlar uyuyor 🥰 uykuya direndiği zamanlar da olmuştu ilk zamanlar o zaman da herkes uyurken kızım öğretmeniyle takılıyordu 😂
alpinanneesi Aslininannesi dönüşünüz için tşk ederim küçük bebekler de nasıl oluyor diye merak etmiştim yazmışsınız ayrıntılı sağolun☺️
Marianne gmzshn yo rus annelerden değilim. O kreş Türk kreşi, öğretmenler Türk. Türkiye eğitim mevzuatlarına göre çalışıyor.
Aslininannesi GunesPera biz evde çocuk bakarken aynı zamanda yemek, temizlik bulaşık vs ile de ilginmek zorundayız. Kreşte tek görevleri çocuk bakmak. Ve bizim gibi koca evde değil çocuklar için tehlike içermeyen tek odanın içinde bakıyorlar. Ayrıca sınıflarda kamera da var. Kızım 1 yaşında gayet yürüyen koşan yeme içme problemlerini aşmış bir bebek olarak başladı hiç gözüm arkada kalmadı çok şükür