Sevah Marsila eğer öyle bir şey olsa idi Allah senin pis kalbine göre verir di deseydiniz. Niye Allah a inanıyor sa . Eyüp peygamber e sınav olarak. Verilmiş Her yeri kurtlu yara lar dolmuş. Oda mı Kötü kalpli imişte öyle olmuş dolandırıcı pislik
Marsila Sevah Aklım hep Eyüp Peygamberde bir zamanlar onun hikâyesini okuyup çok etkilenen ben şimdi aynısı olmasa da felâketi yaşıyorum. Süreçte dolandırmaya çalışan çok oluyor kanmıyorum artık elma sirkesi kullanıyorum sürekli artık
Prmdk Marsila hamileliğin son zamanları başladı eczane karışımı ilaç denedim geçmedi sonra doktor karaciğerde ilgili olabilir dedi kan tahlili verdim oda çıkmadı Excipial Lipo %4 emulsiyon diye 200 ml lik bir krem kullandım o biraz iyi geldi ama tamamen geçmedi doktor doğumdan sonra geçer dedi ama doğumdan sonra da 2 hafta gibi bir süreçten sonra geçti. Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.
Prmdk Marsila Excilipal lipo % 4 bir krem vardı 200 ml o iyi geldi biraz ama uzun süre geçmedi gerçekten çok zor gecmis olsun amin inşallah teşekkür ederim bir de 2023 te oğlum el ayak hastalığı oldu küçük oğluma ve bana da geçti gerçekten o da çok kötüydü Allah kimsenin başına vermesin
slcn68 Marsila beyaz sirke sürt benimkinde azalma oldu gögsümde 2, 3 tanede yüzümdede aynı 2,3 tane çıkıyo onlarsa cansız geçiyo hemen annen sirkeyke atlattı ve kafayı çok takmamaya çalış bende çok takıyodum birden boşverdim şuan takmıyom
Sevah Marsila birde kükürt lü şeyler te arası iyi değil dir uyuzu n rabbim şifa versin kuzum çuk korkarım uyuz dan. Rabbim kurtarsın inşallah tez zamanda
TugceceM Marsila abla sen birazda kafaya takmışsın bende öyle olmuştum rahat 3-4 özel cildiye doktoru değiştirdim iki aylık maaşımı bir ayda bu hastalığa yatırdım o kadar kötü ve yaygındı kaşıntılarım.. gittiğim doktor en iyisiydi bir karışım yazdı uyuzun en ama en keskin tedavısı bu dedi kükürtlü karışımı üç gün sürüp hiç yıkanmadan 4. Gün akşamı yıkandım kaşıntılarımın çoğu gitti ertesi hafta tekrar aynı seyı yap bitti kurtulursun.. pskolojık kaşıntı bi iki ay gitmiyor tabi.kaç kere ağlayarak doktora ben gene mi uyuz oldum diye gittiğimi bilirim.Egzama olmuşsun ondan kasınyosun diyip gönderdi hakkatende öyle olmuşum yanı..bence tekrar bu uygulamayı dene. Ptesi Salı çarşamba hergun sür perşembe akşamı yıkan haftaya ptesi gene aynı bak gör iyileşeceksin inşallah.kafaya çok takınca daha da kaşınıyorsun yürüme hissi hele berbat bse zaten
TugceceM Marsila kwellada bomboş bi ilaç zaten bende ilk olduğum gün acil doktoru yzmıstı cildimi kurutmaktan başka bir şey yapmadı
Tubaakk Bende 4 aylık gebeyim 1 haftadır sadece kollarım ve bacaklarımda kaşıntı var sıvı dolu kabarcık gibi ellerimde bişeyler çıktı kaşıdıkça yara oldu aile hekimi uyuz olmadığını alerjik kaşıntı olduğunu söyledi bilaxten diye bi alerji ilacı içiyorum hafifletiyo kaşıntıyı ama tabi tam geçmiyo kollarım ve bacaklarımdan başka biyerde bişe yok ama yinede içim rahatlamıyor uyuzmudur acaba ya gece şiddetlenmiyoda
Prmdk Beyzatlass benim doğumdan önceydi doğumdan sonra da 1-2 hafta sonra geçti. Emzirdiginiz için kadın doğum doktoruna gitmelisiniz o da gerekirse cildiyeye yönlendirir acile pek güvenmeyin sonuçta alerji hapları da var ben hamileyken içmiştim ama emzirirken ne icilecegini kadın doğum uzmanı bilir. Ama kremler emzirmeye engel olmaz diye düşünüyorum. Tabi ki doktorunuza gitmenizi öneririm.
baharma Kızlar merhaba. Benim de ayak bileğim ve dirseğim kaşınıyor. Kaşıntı çok az ve arada geliyor. Ben de uyuzdan şüpheleniyorum. Acile gitmiştim uyuz gibi duruyor ama emzirdiğini için ilaç kullanamazsın o yüzden dermatoloğa gitmenin bir anlamının dedi. Sorum başlarken böyle hafif kalıştılı mı başlıyor. Nasıl anlatım uyuz olduğumu? Bir diğer konu emzirirken ilaç kullanabiliyor muyum? Uyuzsam ve bebeğe geçerse onda ilaç kullanabiliyor muyum? Beş aylık.
Beyzatlass baharma geceleri kaşınmaktan uyuyamaz hale geliyorsun su toplamış gibi küçük küçük sivilce sıcak suyla duş aldığınızda kaşınan yerler yanıyorsa bilki uyuz
Prmdk baharma uyuzda kaşınan yerlerde delik delik gibi yara izleri kalir. Gece kaşınma atakları gelir. Ama azdan başlayıp cogalabilir. Uyuz bulaşıcıdır. Bebeğinize Dr geçebilir. Önce dermatolojiye gidin. Kadın Doğuma gönderebilir emzirdiginiz için. Bebeğiniz içinde cocuk doktoru yönlendirecektir. Ama bebekler kasinmadigi için çok ağır geçmez. İnşallah bir seyiniz yoktur. Bebeğinize geçmez. Rabbim şifa versin inşallah.
baharma Beyzatlass evet ya zaten bir türlü gelmemesinin sebebi buymuş. Ekşi sözlükten okuyorum bir haftadır. Ennn çok korktuğum şey Allahım inşallah değildir