mnkbiranneck Marsila Allah yardımcın olsun şifa versin inşallah 3.5 ay çektik bebegimin her yeri yarsydi hâlâ iyileşmiş değil yaraları düzgün bir cildiye doktoruna gitmeyene kadar geçmiyor biz atlattık ama bu sabah yine ayağımda bir döküntü gördüm kaşınıyorduda umarım tekrarlamaz kullanmadigimuz şey kalmadı çok zor yıpratıcı bir süreç
Marsila mnkbiranneck Allah bize yardım etsin bebeğimde görünce mahvoluyor kendimi suçluyorum hep ya 😔
nehirsude0 Marsila benim bildiğim buyundan yukarısında olmuyor ama 3 gün 3 gece banyo etmeden wilkinson kullandık 3 günde geçti kaşıntı kalmadı sonrasında 3 hafta sonra yumurtaları içinde 3 gün kullandik banyo etmeden tamamen geçti bu arada kükütlu sabula liflendik halada lifleniyoruz bulaşmasın diye çok şükür 1 sene geçti tekrarlamadi bu arada kıyafette 3 gün yasayabiliyo 2 3 parça kıyafet ayarlayın günlük onları kullanın gerisini kullanmayın kullandığınız kıyafetleri en az 60 derecede yıkayın ve evi wilkinson surdugunuzde sirkeli suyla temizleyin carsaflarida her gün değiştirin 60 derecede yıkayın yine tamamen kurtuluyorsunuz o zaman alah yardımcın olsun canım
nehirsude0 Marsila dediğimi yaparsan geçer canım 6 ay çektik biz bunu yaptık yapalı 1 senedir kasinmiyoruz kükürtlü sabun hala kullaniyortuz tabi yüzünü onla lifleyebilirsin sacinida aynı şekil🥰
TugceceM Marsila abla sen birazda kafaya takmışsın bende öyle olmuştum rahat 3-4 özel cildiye doktoru değiştirdim iki aylık maaşımı bir ayda bu hastalığa yatırdım o kadar kötü ve yaygındı kaşıntılarım.. gittiğim doktor en iyisiydi bir karışım yazdı uyuzun en ama en keskin tedavısı bu dedi kükürtlü karışımı üç gün sürüp hiç yıkanmadan 4. Gün akşamı yıkandım kaşıntılarımın çoğu gitti ertesi hafta tekrar aynı seyı yap bitti kurtulursun.. pskolojık kaşıntı bi iki ay gitmiyor tabi.kaç kere ağlayarak doktora ben gene mi uyuz oldum diye gittiğimi bilirim.Egzama olmuşsun ondan kasınyosun diyip gönderdi hakkatende öyle olmuşum yanı..bence tekrar bu uygulamayı dene. Ptesi Salı çarşamba hergun sür perşembe akşamı yıkan haftaya ptesi gene aynı bak gör iyileşeceksin inşallah.kafaya çok takınca daha da kaşınıyorsun yürüme hissi hele berbat bse zaten
BuseveMinigi Marsila geri kalmış bi toplum değiliz tabii ki ama içimize geri kalmış toplumun insanları sokulduğu için bu haldeyiz maalesef. Suriye,afgan bunlar yüzünden bu halde geldi maalesef. Bizim kadar temiz insanlar değiller..
Marsila BuseveMinigi Aynen öyle ne idüğü belirsiz bir sürü insan girdi içinizr halimiz fuman oldu resmen
Hulya0129 Marsila klawede bı ise yaramadı ya eczanedeki karışım bana iyi geldi bitti gibi eşim de hâlâ var ve onun ilerledi baya
Marsila Hulya0129 Canım çok ilerleyince farklı bir şeye dönüşüyor bu lanet vücutta minik siyah şeyler çıkmaya başlıyor sonra gezinti oluyor Ziver kullandın eşin tekrar sana bulaşmasın
Hulya0129 Marsila ben Selvihan hanıma gidiyorum çok ilgili sorulara cevap veriyor memnunum ondan gerçekten Erzurum da doktor bulmak çok zor. Başka doktora gittim Cildiye doktoru uyuzsunuz dedi😅 benim geçti de eşim çok fena
Marsila Hulya0129 Selvihan bu sarı kadın değil mi nedense onu hiç sevemedim ya sinirlerimi bozup duruyordu kalp atışını dinletme dediğin halde açıyordu zorla usgye alıyordu amaç sadece soru sormak bilgi almak mesela ( grip olmuş antibiyotik kullanabilir miyim diye soracaktım) Kısaca ben Seray kayayı öneririm gitsen ilgi alaka onda on numara
TugceceM Marsila kwellada bomboş bi ilaç zaten bende ilk olduğum gün acil doktoru yzmıstı cildimi kurutmaktan başka bir şey yapmadı
Hulya0129 Marsila evet Selvihan hanım 15 günde bir mutlaka ultrason istiyor 😂 ama ben seviyorum her gebeligimde gittim
Sevah Marsila eğer öyle bir şey olsa idi Allah senin pis kalbine göre verir di deseydiniz. Niye Allah a inanıyor sa . Eyüp peygamber e sınav olarak. Verilmiş Her yeri kurtlu yara lar dolmuş. Oda mı Kötü kalpli imişte öyle olmuş dolandırıcı pislik
Marsila Sevah Aklım hep Eyüp Peygamberde bir zamanlar onun hikâyesini okuyup çok etkilenen ben şimdi aynısı olmasa da felâketi yaşıyorum. Süreçte dolandırmaya çalışan çok oluyor kanmıyorum artık elma sirkesi kullanıyorum sürekli artık
Prmdk Marsila hamileliğin son zamanları başladı eczane karışımı ilaç denedim geçmedi sonra doktor karaciğerde ilgili olabilir dedi kan tahlili verdim oda çıkmadı Excipial Lipo %4 emulsiyon diye 200 ml lik bir krem kullandım o biraz iyi geldi ama tamamen geçmedi doktor doğumdan sonra geçer dedi ama doğumdan sonra da 2 hafta gibi bir süreçten sonra geçti. Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.
Prmdk Marsila Excilipal lipo % 4 bir krem vardı 200 ml o iyi geldi biraz ama uzun süre geçmedi gerçekten çok zor gecmis olsun amin inşallah teşekkür ederim bir de 2023 te oğlum el ayak hastalığı oldu küçük oğluma ve bana da geçti gerçekten o da çok kötüydü Allah kimsenin başına vermesin
slcn68 Marsila beyaz sirke sürt benimkinde azalma oldu gögsümde 2, 3 tanede yüzümdede aynı 2,3 tane çıkıyo onlarsa cansız geçiyo hemen annen sirkeyke atlattı ve kafayı çok takmamaya çalış bende çok takıyodum birden boşverdim şuan takmıyom
Sevah Marsila birde kükürt lü şeyler te arası iyi değil dir uyuzu n rabbim şifa versin kuzum çuk korkarım uyuz dan. Rabbim kurtarsın inşallah tez zamanda
Tubaakk Bende 4 aylık gebeyim 1 haftadır sadece kollarım ve bacaklarımda kaşıntı var sıvı dolu kabarcık gibi ellerimde bişeyler çıktı kaşıdıkça yara oldu aile hekimi uyuz olmadığını alerjik kaşıntı olduğunu söyledi bilaxten diye bi alerji ilacı içiyorum hafifletiyo kaşıntıyı ama tabi tam geçmiyo kollarım ve bacaklarımdan başka biyerde bişe yok ama yinede içim rahatlamıyor uyuzmudur acaba ya gece şiddetlenmiyoda