cansuyagmur Ben ilk konu izlemeye ramazan hocadan bitirdim ve tahtaya ne yazıyorsa aynısı deftere yazdım sindire sindire gittim bu aşamada konu bittikçe 3 ayrı test kitabından o konuları çözdüm ramazan (hoca kitabı , pegem tarih soru bankası ve tarihin pusulası idi) konulsr bitince 3 kitap bitirmiş oldum , sonra tekrarlara başladım ramazan hocanın tekrar videosu çekmişti onlari dinlerken karakutu ve ayriyeten + 1 soru bankası gittim ve branş denemelerine başladım hergun çözdüm sonra kendime tekrar programı yaptım konuları bölüp her güne konuları dagittim ( bir haftalık )defterden okuyordum yani her hafta tarihi bitirmiş oluyrodum okuyarak genel denemelere başlayınca ise çıkan yanlış defteri yaptım o yanlış soruları yazdım her sabah okudum sonra eksik olduğum konuları tekrar tekrar dinledim ezber yapmadım mantığa göre gittim rüyamda padişahları görüyordum artık o derece çağdaşı atlamayın oranın konusu çok ama kısa ve öz çıkıyor genelde onlisanta banko olur size ve ben sınava ilk tarihten başladım belki buda avantaj oldu benim içn denemelerde de hep tarihten başlayıp coğrafya vat yapıp diğerlerine geçiyordum uzun oldu kusura bakmayın detaylı anlatmak istedim birde ben hep tek hocadan gittim diğerlerine Bi bakayım dedim kafam karıştı ama uğur karakuza hocanın kitabı da çok güzeldir detaylidir ama öğretici bir kitap hemde video çözümlü