mavigokyuzu120666 Aryamlinamom bende anestezi teknikeriyim yünde 2-3 saat çalışıyorum 9 saat baya iyi bir çalışma
Aryamlinamom mavigokyuzu120666 ben 2020 sınavı için cocuk yokken o kadar çalışabiliyordum , şimdi en fazla 4 saat zorlarsam oluyor siz girdiniz mi 2020 sınavına belki bu alımda atanirsin canım inşallah
Ygmr2712 prensesannesi130622 kimden dinlediğin çok önemli değil, kimden anladığın önemli. Dana hiçbir hoca tüm bilgileri veremez. Birisinden dinle temel hatları öğren sonra çok fazla soru çözerek pekiştir. Aralarda konu tekrarı yap ve soru çöz sürekli. Bitirdiğin konuları bitti sanıp devam etme sürekli tekrar et. KPSS de en önemli şey tekrar yapmak ve soru çözmek. Bulduğun bütün deneme sınavlarını çöz. Allah yardımcnız olsun.
mavigokyuzu120666 Aryamlinamom girdim ama hatırlamıyorum kaç aldım 9 saat ile neden olmadı acaba nerde hata yaptığınızı düşünüyorsunuz tecrübelerinizi aktarır mısnız
Aryamlinamom mavigokyuzu120666 matematiği son zamanlarda eledim bıraktım çalışmayı diğerlerine yogunlastim aman 80 puanı geçemedim en büyük hatam bu , birde 2 aylık hamileydim sınava girdiğimde onun öncesinde çok kusuyordum ama sınav günü hicbirsey olmadı
mavigokyuzu120666 Aryamlinamom ben şimdi beniö hocam dan bakıyorum matematiğe video izleyip soru bankasından sorularını çözüyorum ama şuan diğer derslere bakamıyorum bu birsin az konum kaldı sonra coğrafya Türkçe en son tarih vatandaşlık diye düşünüyorum
mavigokyuzu120666 Aryamlinamom neresi olursa puanım düşükse İstanbul dahi yazacağım şehir önemli değil Şırnak Hakkari Edirne İstanbul neresi olursa Allah nasip etsin de memurluğu 🤲🏻 hayırlısı ile
Aryamlinamom mavigokyuzu120666 bende aynı şekil düşünüyorum belki de aynı hastaneye ataniriz ekip arkadaşı oluruz ❣️
Teachermom8 Bende hazırlanıyorum ama nasıl zor aileden uzak ayrı şehirde bebeği bırakacak kimse olmadan. Instagramda bebeklikpss1 diye bi hesap var onu takip edip kendimi motive etmeye çalışıyorum o kızda ben gibi ama çok uğraşıyor 🫠 öyle öyle geçiyor
mavigokyuzu120666 Aryamlinamom coğrafya kimden çalıştınız not çıkararak çalışmak istiyorum tavsiye edeceğiniz hoca var mı acaba
Aryamlinamom mavigokyuzu120666 engin eraydına bak mutlaka 2 yanlışım vardı onunla gittim bol bol harita çıkardım herseyi sıfırdan anlatıyor ve çok eğlenceli
Prensesannesii44 mavigokyuzu120666 ben Engin Eraydın ile bitirdim Mehmet eğit ile kamptayım en son bı engin hoca ile genel tekrar yapicam. Konularım bitti deneme ve genel tekrar yapıyorum. Kamplara katıldım. Her gün bol soru çözüyorum
mavigokyuzu120666 Prensesannesii44 teşekkür ederim biraz detay anlatıyor gibi gelmişti bana da ondan kararsız kalsım bayram Meral ile arasında kaldım