amineferhankaplan gunesinayi0301 e bebeğim leke çıkarıcısı kullanıyorum. Önceden toz olanı bir gece bekletip kullanıyordum şimdi sprey olanından aldım yıkamadan önce spreyi sıkıyorum atıyorum ve çıkmış oluyor. Benim için sprey daha pratik oldu. Hemde e bebek daha uygun
Omer-Asaf-04-11-2019 ImSahra size kalmış bir durum benim kullandığım bir ürün ve gayette memnunum salça lekesinde bile etkiliydi
parpaaliii gunesinayi0301 e bebekte toz deterjan var leke çıkarıcı olarak geçiyor . Az miktarda bile koysanız diğer deterjanıyla birlikte geçiriyor . Valla bende bazen elimle çıkaramıyorum suya tutuyorum kabasını çıkarıyorum sadece .
mrv__1234 2kiz almayın, hiçbir faydası yok paranız çöp olur, ben aldım hiç çıkarmıyor, anında müdahale önemli, sprey olan Bi tık daha iyi ama eh işte
Mommy00 umay97 Toz olanı sıcak suda eritip çamaşırı içinde sabaha kadar bekliyorum. Vanish kosla olan zaten jel. Lekenin üzerine döküp yarım saat bekletip yıkıyorum
fatma_58 2kiz evet bende önceden direk makinaya atıyordum çıkmıyordu lekeler ama şimdi beyaz sabunla elimde çitileyip atıyorum miss gibi bembeyaz tertemiz oluyor.
fatma_58 gunesinayi0301 Bence en güzeli en iyisi kesinlikle beyaz sabun diğer deterjanlar hiç işe yaramıyor.
Arasko_momm gunesinayi0301 e bebek Baby me toz leke çıkarıcı var Hepsiburada da genelde 2.si indirimli kampanyalı satılıyor ben hep kullanırım çok memnunum
sevdazekiidriskagan gunesinayi0301 Beyaz sabun ile kaka yaptığında yıkıyorum sonra makinede toz sabun kullanıyorum ve makinemin leke uzamani programını seçiyorum eğer kakasını ilk sıcaklığıyla yikamazsam asla çıkmıyor
Aysedemir__ gunesinayi0301 valla bende bitkisel leke çıkarıcı sprey var halıya felan da kullanılıyor kıyafetlere de onu sıkıyorum lekeli yere sonra makineye atıyorum leke programında çalıştırıyorum 2.5 saate yıkıyor ama diğer türlü lekeler çıkmıyor bunda tertemiz çıkıyor
161 Btl1313 sıcak su dolu legenin icine bir kapak leke cıkarıcı döküp lekeli esyaları da icine koyup bir gun bekletiyorum sabahta makşneye atıyorum tertemiz cıkıyor ya da lekeli esya sayısı az ise lekeli yeri suyla ıslatıp sadeve lekenin ustune gelcek kadar deterjandan koyuyorum uzerine, tertemiz oluyor
Sudemeda gunesinayi0301 kosla yı ben boş bir çif kutusuna koydum lekelerin üstüne sıkıp atıyorum makinaya hiç leke kalmıyor
Zeynep-gerda gunesinayi0301 16 aydır kullanmadığım hiçbişey kalmadı bir sürü boşa paralar harcadım en son homm leke çıkarıcı var onu kullandım ayrıca beyazları için oxi onu aldım inan şuan herşeyi yeni alınmış gibi😊
Zeynep-gerda AyseSertan kesinlikle katılıyorum neden daha önce keşfetmedim diye pişmanım kıza bişeyler yedirdiği zaman yere yada kıyafete döküldüğü zaman eşim çok korkardı çünkü cinnet geçiriyordum şimdi ise amannnn boşver homm var diyorum 😁
neslimecrin gunesinayi0301 Ben sıcak suyun önünde iyice çitiliyorum sonra makineye atıyorum ebebegin kendi bebek tursilini kullanıyorum gayet tertemiz oluyor
arttevhide Kesinlikle silva toz leke çıkarıcısı. Depremde mutfak halım bir ay hasarlı evimde kaldı buzdolabındaki her şey üstüne döküldü yağmur yedi küflendi. Halım bile tertemiz oldu bırakın artık bebiş lekelerini