Anne-olmak Chicco’nun leke çıkarıcı spreyi var Kaka kurumadan üzerine sıkıp makineye kısa yıkamaya atın hemen çıkıyor
ahubeyza Anne-olmak Elitehome tamamen organik üstelik lekeleri çıkartırken renkleri ağrıtmayan toz leke çıkartıcı suyun içine lekeli kıyafeti bırakıp sıcak su döküp biraz karıştırıp bekleyin ben nar lekesini bile çıkarttım citilemeye gerek olmadan Türk kadın bir girişimcinin ürünü harika birşey anneler için ideal
celikseda gunesinayi0301 merhaba ben evde çalışarak homm bitkisel ürünleri satıyorum %100 yerli olan bu ürünler aynı zamanda bitkisel homm bitkiselin leke cikaricisini tavsiye ederim dilerseiz bana özelden dönüş sağlaya biliriniz
Beyzatlass gunesinayi0301 mühendisinoğlu egemen beyin paylaştığı glintbaby bitkisel leke çıkarıcı var bende sipariş ettim yorumlarında da bir tane kötü yok paylaştığı hiçbir ürün adamın boş çıkmıyor bi bak derim baby me kullanıyordum ben anlık kullandığın zaman geçiriyo yoksa yok her zamanda anlık yıkayamıyorshn yani
Umay-gmz gunesinayi0301 e bwbwğin leke çıkarıcısı var sprey şeklimde beklemişde olsa şekeye sıkıyorum çıkarıdı ,
Mommy00 gunesinayi0301 Toz leke çıkarıcılar var hepsi aynı işi görüyor marka farketmez. Kaynamış suya bir iki kaşık koyuyorsunuz kıyafetleride içine atıyorsunuz 1 gece bekliyor sabaha mis gibi 👌🏻ben beyaz sabun çitilemeyle falan uğraşamadım böyle bir vaktim hiç olmadı o yüzden hep bu yöntemle çıkardım. tabi bunu bebekken yapıyordum daha hassas olduğu için, şimdi vanish kosla jel leke çıkarıcı döküyorum yarım saat bekletip yıkıyorum yağ yemek boya her türlü lekeyi çıkarıyor. Anında da yıkayamıyorum yani baya beklemiş lekeler oluyor onları da çıkarıyor. Kıyafet konusunda çok takıntılıyım temiz çamaşırda bir leke dahi görmeye tahammülüm yok 😁
littlekoala22 gunesinayi0301 bende uzun süredir bunu araştırıyordum en sonunda glint baby markasından memnun kaldım aynı zamanda bitkisel. Lekeye sıkıyorum bir de makinenin deterjan bölümüne atıyorum. Ne zamandır çıkmayan lekelerin hepsi çıktı.
Zeynep-gerda AyseSertan kesinlikle katılıyorum neden daha önce keşfetmedim diye pişmanım kıza bişeyler yedirdiği zaman yere yada kıyafete döküldüğü zaman eşim çok korkardı çünkü cinnet geçiriyordum şimdi ise amannnn boşver homm var diyorum 😁
amineferhankaplan gunesinayi0301 e bebeğim leke çıkarıcısı kullanıyorum. Önceden toz olanı bir gece bekletip kullanıyordum şimdi sprey olanından aldım yıkamadan önce spreyi sıkıyorum atıyorum ve çıkmış oluyor. Benim için sprey daha pratik oldu. Hemde e bebek daha uygun
Omer-Asaf-04-11-2019 ImSahra size kalmış bir durum benim kullandığım bir ürün ve gayette memnunum salça lekesinde bile etkiliydi
parpaaliii gunesinayi0301 e bebekte toz deterjan var leke çıkarıcı olarak geçiyor . Az miktarda bile koysanız diğer deterjanıyla birlikte geçiriyor . Valla bende bazen elimle çıkaramıyorum suya tutuyorum kabasını çıkarıyorum sadece .
mrv__1234 2kiz almayın, hiçbir faydası yok paranız çöp olur, ben aldım hiç çıkarmıyor, anında müdahale önemli, sprey olan Bi tık daha iyi ama eh işte
Mommy00 umay97 Toz olanı sıcak suda eritip çamaşırı içinde sabaha kadar bekliyorum. Vanish kosla olan zaten jel. Lekenin üzerine döküp yarım saat bekletip yıkıyorum
fatma_58 2kiz evet bende önceden direk makinaya atıyordum çıkmıyordu lekeler ama şimdi beyaz sabunla elimde çitileyip atıyorum miss gibi bembeyaz tertemiz oluyor.
fatma_58 gunesinayi0301 Bence en güzeli en iyisi kesinlikle beyaz sabun diğer deterjanlar hiç işe yaramıyor.