minikpandam-_- limonkolonyasi benimde mavi beyazı sadece ev lekelerine kullanıyorum gerçekten her lekeyi çıkarıyor çay bizimde dökülmüştü aynı gün silemedim yine çıkardı yarın çıkacağına eminim 🌸
limonkolonyasi minikpandam-_- renkli makina da cook iyi ama lekelerde rengini veriyor o yüzden tavsiye etmem lekeler için kullanimi
nehirsude0 limonkolonyasi bizdede vardı kendisi baya büyük su bardagı döküldü baya bı sonra tabi burda eşimin amcasının sattığı birşey var içeriğini bilmiyorum 1 kere sıktık etrafa dağıldı sildik bezle geçti bende aşırı şaşırdım tabi😅
nehirsude0 limonkolonyasi vallaha burda olsaydın verirdim yeminle şok oldum bir sıktık ilacı 1 sikmeye geçti😂 halının rengide beyazla mavi karışık
_Goktugunannesi__ limonkolonyasi bimin bulaşık makinesi parlatıcısı makine harici bütün lekelere kullanıyorum salçalı yemek mandalina nar da dahil lekeli bölgeye döküp süngerle ovuyorum
cahillesohbetikestim limonkolonyasi ben her türlü lekeye bimin bulaşık makinesi parlatıcısını kullanıyorum tertemiz yapıyor her tarafı ama başka markalar temizlemiyor bedense sadece biminki temizliyor 😂
limonkolonyasi cahillesohbetikestim ah bacım ahh bim yokk olduğum yerde kanayan yaram asker eşi problemss🥲😅😅
cahillesohbetikestim limonkolonyasi ayy Allah yardımcın olsun bende polis eşiyim şark tayini bekliyoruz çıkınca bizim halimiz ne olacak bakalım 😂
limonkolonyasi cahillesohbetikestim 4 sene Ordu görevinden sonra bu yaz Adıyaman a tayin olduk ama minicik bir belde imkanlar kısıtlı maalesef hayırlısı olsun inşallah canm
Good_mother minikpandam-_- onun mavisi leke bırakıyormus ama şeffaf onermisler nette de bulamadım. Siz hangisini kullaniyorsunuz
cahillesohbetikestim minikpandam-_- ilk tercih van olacak yine canım geçen sene tercih ettik ama çıkmadı bakalım bu sene nolacak
minikpandam-_- cahillesohbetikestim vanı güzel diyorlar biz erzurumdayız kalmak istiyoruz 2sene daha tabii ne olacağı belli olmuyor inşallah istediğiniz yer gelir 🌸
cahillesohbetikestim limonkolonyasi zor gerçekten hele bir de çocuk olunca ger şey daha da zor oluyor