cahillesohbetikestim limonkolonyasi zor gerçekten hele bir de çocuk olunca ger şey daha da zor oluyor
limonkolonyasi cahillesohbetikestim öyle valla bim bile yok 😅 Allah tan merkeze ve merkez ilçeye yakınız da genelde oralara gidiyoruz
nehirsude0 limonkolonyasi vallaha burda olsaydın verirdim yeminle şok oldum bir sıktık ilacı 1 sikmeye geçti😂 halının rengide beyazla mavi karışık
minikpandam-_- cahillesohbetikestim vanı güzel diyorlar biz erzurumdayız kalmak istiyoruz 2sene daha tabii ne olacağı belli olmuyor inşallah istediğiniz yer gelir 🌸
cahillesohbetikestim minikpandam-_- inşallah canım bizim batı süresi dolalı çok oldu normalde ilk atama yeri 2 yıl biz 5 yıldır buradayız geçen sene tercih geldi ama nasıl olduysa kaldık biran önce doğuyu halledip gelelim istiyoruz
minikpandam-_- cahillesohbetikestim bizimde süresi bitti kabul ederlerse çift şark yapıp bir daha gelmek istemiyoruz aslında bakalım hayırlısı olsun 🥰
Good_mother minikpandam-_- onun mavisi leke bırakıyormus ama şeffaf onermisler nette de bulamadım. Siz hangisini kullaniyorsunuz
minikpandam-_- Good_mother kutusu mavi içi beyaz canım bind markası bim markette satılıyor denediğim tüm lekeleri çıkardı
minikpandam-_- Good_mother halı koltuk perde de kullandım ben kıyafette kullanmadım zararlı olur gibisinden ama kullananlar lekeleri çıkardıklarını söylüyor rica ederim