limonkolonyasi delirmeceler beyaz sabun pril deterjan sıcak su yapıcam şimdi bunu inşallah çıkar bu kez
delirmeceler limonkolonyasi yap önce bezle sürt sonra halı fırçasıyla bir daha fırçala bu karışım ne lekeler çıkartı bir bilsen 😁
limonkolonyasi delirmeceler hazırladım 1 tane de bulaşık makina tableti attım inşallah kusmaz leke kuruyuncaa
Gulsen4224 limonkolonyasi şeffaf olandan var onu kullan hemen çıkartması gerek daha olmadı az bi suya karıştır ama yoğun olsun parlatıcı limonkolonyasi
limonkolonyasi Gulsen4224 suan elimde şeffaf yoktu o yüzden elimdekiyle denedim normalde bnde herseye kullanırım parlatıcı ama hali kusuyor kurudukca
delirmeceler limonkolonyasi benimki kusmuyor çünkü fırçalamada yapıyorum halı yıkar gibi çünkü kusma olmaması lazım
minikpandam-_- limonkolonyasi biminkini beyaz olanını kullan canım çay lekesini çıkarıyor nar çay kahve hepsini çıkardı
limonkolonyasi minikpandam-_- normalde sürekli o olur evde bende hemen lekelere kullanırım aksi gibi eşim birkaç ay oncesi 2 3 tane fairy nin almış oda mavi döktükce mavi yaptı halıyı
limonkolonyasi minikpandam-_- biraz açılma olduu yarın tekrar bu şekilde ve beyaz olan parlatıcı ile silcem
minikpandam-_- limonkolonyasi benimde mavi beyazı sadece ev lekelerine kullanıyorum gerçekten her lekeyi çıkarıyor çay bizimde dökülmüştü aynı gün silemedim yine çıkardı yarın çıkacağına eminim 🌸