delirmeceler limonkolonyasi bendede dün gece aynısı oldu kaynak suya prill sık bulaşık deterjanıda ekle güzelce bezle sürt sonra fırçala hiç iz kalmıyor ikizleri olan bir anneyim her daim leke siliyorum
findiginannesi_ limonkolonyasi Canım sıcak suya pril bulaşık deterjanı dök gün içinde aklına geldikçe halıyı arkalı önlü sil benim halım beyazdı 1 hafta içinde hergün 2 defa siliyordum çıktı çok az belli oluyır sadece
Gulsen4224 limonkolonyasi şeffaf olandan var onu kullan hemen çıkartması gerek daha olmadı az bi suya karıştır ama yoğun olsun parlatıcı limonkolonyasi
minikpandam-_- limonkolonyasi biminkini beyaz olanını kullan canım çay lekesini çıkarıyor nar çay kahve hepsini çıkardı
delirmeceler limonkolonyasi içine beyaz sabunda rendeleyebilirsin çok inatçıysa ben anında müdahale ediyorum ama bekleyen olursa içine beyaz sabunda ekliyorum çıkartmadığı leke yok ama sıcak su olucak
Nacafa Lekeyi kuşan bir halınız varsa hiç bir şey fayda etmez. Parlatıcı, bulaşık deterjanı, leke çıkarıcı, Arap sabunu, beyaz sabun falan her şeyi denedim ama yıkamadan çıkmıyor
limonkolonyasi Nacafa ya bu halim yenii daha hiç leke olmadı daha oncesi sabah sildim temizlendi gibi kurudukca tekrr kustu
cocomelon33 limonkolonyasi geçmez sildikçe kusar dağılır ilk silince geçmiş gibi olur sonra bakarsın daha çok dağılmış.Balkon genişse sandalye gibi bir şey üstünden lekeki kısım aşağı gelecek şekilde sarkıtıp hortumla bol su tutmalısın ki içindeki çay aksın böyle bir imkan yoksa mecbur halı yıkamaya vermelisin.İnce halıma dökmüştü oğlum 3 gün sildim geçmedi dağıldı böyle yaptım geçti.Daha sonra salon halıma döktü ama o büyük ve kalın olduğu için ağır kaldıramadım yıkamaya verdim direk öyle geçti.
Kahvelimm limonkolonyasi porçözün leke çıkarıcı spreyi var ben onunla çıkartıyorum. Dışı pembe renkte