hfzhnf mrsfly bebeginiz daha çok küçük benim oğlum 11 aylık.hala var et ve et ürünleri kuruyemiş ve çeşitleri yumurta tahin süt ve süt ürünleri alerjisi var hala devam ediyor zorlu süreç gercekten
mrsfly hfzhnf evet kücük ii kilo aldığı için sanırım doktor bi deneme yapmak istedi benim acelem yok sadece işe dönünce cok zor olacak bakalım
hfzhnf Cizgilicorap ben mahmut hocanın takiplisiyim canim gitmeni oneririm pahali biraz evet ama daha sonra telafonla iletişime geçiyorsunuz hep hemen cevap veren bir doktor
Cizgilicorap hfzhnf bugün randevumuz var canım gideceğiz inşallah çünkü çok yoruldum artık tüm vücudunu egzama kapladı ne yapacağımı şaşırdım
hfzhnf mrsfly evet zorlanabilirsiniz benim bebegimin kilo alimida durmuştu şuan mesela 11 aylık 7 kilo sağlıklı 3n azından hareketli konuşan yürüyen bir bebek şükür rabbime 🤲
mrsfly hfzhnf ay maşallah ne güzel. Bizimki şu an 7500 gram kucakta taşıması cok zor olmaya başladı bi an önce ayaklansa ne güzel olur
Minikkuzum1011 mrsfly anladım. Bizde 6 aydan sonra deneme yaptık aşırı tepki verdi tekrar diyete girdik ek gıdada da bütün hayvansal gıdalara alerjisi çıktı 1 yaşına girdi çok şükür bütün diyetleri açtık.
Minikkuzum1011 mrsfly evet bir yaşına girdiği gibi geçti şaşırtıcı bir şey darısı başınıza. 2 aylıktan beri sıkı diyet yaptım ama.
tugce7934 Minikkuzum1011 bizimde bir yasimiza bir ay var 4 aydır diyetteyim Şubat’ta kontrol var dualarınıza talibim🥺❤️
prensesikizler tugce7934 ben 6 aya kadar yaptım sonrasında raporlu mamaya gectik. Kuvözde kaldığında iyi kere kanlı kaka yapmıştı daha sonra eve geldiğinde de kanlı kaka yaptı kandan vs test yaptık çok düşük 0.8 cikti ama yüzünde egzama da çıkmaya başladı. Alerji doktoru bana diyet önermedi ama gastroenteroloji doktoru kesin kez diyet yapmam gerektiğini söyledi ve raporlu mama çıkarttı. Ek gıdaya geçince keci sütünden yoğurt ve peynir yaptım bunlara tepki vermedi.
ynkynk Umutoglum valla çok zor ya doktor testte bişey çıkmayınca dana etini de kesti besleyici bişey kalmadı elimde sade sebze
Umutoglum ynkynk ne diyo peki doktorunuz bizimki kaçak olabilir kullandığınız ilaçların da içeriğini okuyun dedi ama bısy yok onlar da da
burnumageliyoduslkmsn Bende bizden büyüksunuz sandım kızım 7 ay 20 günlük yoğurt verince hazır ev farketmez direk ağzı yüzü atıyor ucugumsu oluyor daha goturmedim ama sanırım alerji
mrsfly burnumageliyoduslkmsn götürseniz iyi olur alerjinin ciddi etkileri olabilir Allah korusun bizim 15 günlükken tespit edildiği için 3,5 aydır diyetteyim doktor açmayı denemek istedi
ynkynk Umutoglum doktor onu keselim bunu keselim demekten başka bişey demiyor şuan için vardır bundan da öğreneceğimiz bişeyler bakalım
mrsfly ynkynk allah yardımcınız olsuj evet doktor öyle dedi normalde alerjik bebekler kilo alma zorluğu yaşarlarmış Allah herkesin bebesine sağlık sihhat versin
serrabusra mrsfly keki yedikten kac saat sonra kanli kakayi gordunuz? Biz alerjenleri yeni kesfesiyoruz da, mesela dun aksam 9 gibi balik yedim, sabah 9da kanli kaka yapti. Baliga alerjisi var diyebilir miyim bu 12 saatlik surede?
mrsfly serrabusra balığı hiç duymadım başka olağan dışı bişi yediniz mii? Süre olarak evet 8-10 saat arası anne sütüne karışıyor 3 gün boyunca da etki edebilir. Ben 10 da yemiştim öğlen 4 de yaptı kanlı kakayı