Umutoglum ynkynk bende öyle hala kanlı kaka var süt ürünleri ve yumurta yemiyorum kuruyemiş de öyle 🤦♀️ 4 buçuk aylık bebeğim
ynkynk Umutoglum valla çok zor ya doktor testte bişey çıkmayınca dana etini de kesti besleyici bişey kalmadı elimde sade sebze
ynkynk mrsfly bizde 4 aylığız daha bizim doktorumuz mamayla takviyeli gitmemizi istedi alerjik mama ama yemiyor bizimki
Umutoglum ynkynk bizde deri testi yaptırdık bişey çıkmadı ama diyete devam ediyorum kan da gelmeye devam ediyor ne yapıcam şaştım kaldım
iyiki ynkynk size birşey soracağım peki bebeğinizin gün içinde kakali bezi çok oluyor mu ishal ve mukuslu ben çok üzülüyorum bende diyetteyim
melisimm_ mrsfly üzülme 8. Aydan sonra geçiyor iyi bir diyetle. Bebeğimde süt alerjisi vardı. Sizin bebeğiniz kaç aylık?
sessi mrsfly bizde doktor tavsiyesi ile açtık bu ara kabıızlık çekiyoruz üç dört günde bir yapıyor bekliyorum ben yoğurtlu kek ile başladım üç günü bitirdim bugünde yarım çay bardağı yoğurt yedim böyle devam edeceğiz inşallah bi sıkıntı olmaz.
Minikkuzum1011 mrsfly daha çok küçük sıkı diyet uygulayın benim bebeğim 1 yaşında geçti öncesi geçmiyor.
tugce7934 Minikkuzum1011 bizimde bir yasimiza bir ay var 4 aydır diyetteyim Şubat’ta kontrol var dualarınıza talibim🥺❤️
Cizgilicorap mrsfly hangi doktora gidiyorsun canım. Ben İstanbul’dayım bebeğimin süt yumurta alerjisi var. Düzgün bı alerji doktoru bulamadık. Özele gideceğiz l. Mahmut doğru diye bir doktor
mrsfly Cizgilicorap özel muayenehanesi olan bir cocuk immunoloğuna gidiyorum kocaelinde dr hakan güvenir
hfzhnf Cizgilicorap ben mahmut hocanın takiplisiyim canim gitmeni oneririm pahali biraz evet ama daha sonra telafonla iletişime geçiyorsunuz hep hemen cevap veren bir doktor
Melo29 mrsfly ben diyetisyenle açmaya karar verdim Dilay Akyol yumurtada başarısz olduk kakaoda başarısız olduk ben de pes ettim 1 yaşına kadar bir daha denemeyelim dedi
Minikkuzum1011 mrsfly anladım. Bizde 6 aydan sonra deneme yaptık aşırı tepki verdi tekrar diyete girdik ek gıdada da bütün hayvansal gıdalara alerjisi çıktı 1 yaşına girdi çok şükür bütün diyetleri açtık.
MamaTeacher Melo29 aynı durumdayız 16 aylık süt geçti ama yumurta ve yemişler çok yüksek geçmiyor bir türlü çok sıkı diyetteyiz ama değerlerinde bir düzelme olmadı
mrsfly 1annne bizimki zaten cok kaka yapıyr günde 3-4 kez. Keki gece yemiştim kanlı kaka öğleden sonra 3 gibi oldu