mrsfly burnumageliyoduslkmsn götürseniz iyi olur alerjinin ciddi etkileri olabilir Allah korusun bizim 15 günlükken tespit edildiği için 3,5 aydır diyetteyim doktor açmayı denemek istedi
mrsfly ynkynk allah yardımcınız olsuj evet doktor öyle dedi normalde alerjik bebekler kilo alma zorluğu yaşarlarmış Allah herkesin bebesine sağlık sihhat versin
mrsfly serrabusra balığı hiç duymadım başka olağan dışı bişi yediniz mii? Süre olarak evet 8-10 saat arası anne sütüne karışıyor 3 gün boyunca da etki edebilir. Ben 10 da yemiştim öğlen 4 de yaptı kanlı kakayı
hfzhnf Cizgilicorap ne dedi peki Ne yaptınız tahlili yaptı mı Hani dedi testi tahlili yaptı mı Şu anda nasıl bir süreçten geçeceksiniz Hani bunları anlattı mı yani şu andaki fikrini şimdi anne Peki doktorla alakalı
Cizgilicorap hfzhnf kusura bakma canım geç oldu, doktordan memnun kaldık. İyi ilgili birisi. Tahlil test yapmadı çünkü bizim testlerimiz vardı onları inceledi
Minikkuzum1011 mrsfly evet bir yaşına girdiği gibi geçti şaşırtıcı bir şey darısı başınıza. 2 aylıktan beri sıkı diyet yaptım ama.
iyiki ynkynk size birşey soracağım peki bebeğinizin gün içinde kakali bezi çok oluyor mu ishal ve mukuslu ben çok üzülüyorum bende diyetteyim
BarlasMomm mrsfly 1 yastan sonra azaliyor alerji. Bende cok diyet yaptim suan 3 yasinda kakada kan vardi bebekken 1 yastan sonra egzamaya cevirdi. Suanda kendisi yiyince vucudu kizariyor
Btl61 mrsfly kaç ürüne bakıyorlar acaba bide biz mi diyoruz şundan bundan şüpheleniyorum die ? Çok soru sordum kusura bakamayın ama cidden bu konu beni çok bunalttı
tugba12tugba mrsfly merhabalar alerjiniz geçti mi Bizimde yumurta buğday patates fındık badem var kuruyemiş alerjisi geçmiyor diyorlar :(
mrsfly Btl61 estağfurullah yani önce muayene ediyor doktor ona göre sizin şikayeleriniz doğrultusunda bakıyorlar bizim 12-13 farklı şeye baktı besin olarak ama daha fazla da bakıyorlarmış şikayetle alakalı o doğrultuda yapıyor