kirikkalp balkaymak__ aşkım 2 yaşında zaten öyle yapıyorum küçükken bir şekil kandırıp yediriyordum şimdi kanmıyor 😂 Birşeylerle karıştırıyorum yok yine aynı
burcineliz kirikkalp valla benim ki de öyle yemiyor hayır diyo ne önüne koysam ne yapacağımı bilmiyorum
prensesikizler balkaymak__ haşlanmış iki yumurta, peynir, zeytin ve salatalık rendesi. Yumurtanın üstüne zeytin yağı ve ceviz rendesi koydum. İkizlerim bunlari yedi bu sabah.
TazeAnneElmas Yarım haşlanmış yumurta, labne, tahin pekmez. Kızım 6 ay 22 günlük daha yeni yeni çeşitlendiriyorum 🥰
ilayprensesim TazeAnneElmas ay benim kızım da 6ay 12 günlük daha tadımlardayız ama herşeyi yemek istiyor sizinki de öyle mi 😂
Gozdeklnc20 TazeAnneElmas pekmez bebeklere önerilmiyor pek. Onun yerine organik keçi boynuzu özü öneriliyor
melera balkaymak__ buğday ruşeymi buğdayın en değerli kısmı. Sayısız faydası var. Galeta ununa benziyor. Çorbasına, pankekine, kekine, meyve püresine herşeye atılabiliyor. Yetişkinler içinde geçerli çok kıymetli bişey.
Ilkheycan23 melera acaba nerden alıyorsunuz bende hıc kullanmadım bebegıme her markette var mı yoksa aldıgınız bı yer mı var
oglumubeklerken kirikkalp kahvaltı konusunda bende aynı dertten müzdaribim 25 aylık oldu vallahi sanki ek gıdaya yeni geçmişiz gibi düşünüyorum kahvaltı işini 🥲
berfn balkaymak__ yumurta-yogurt-peynir-yulaf unu az karbonat karistirip tava boregi yaptim yaninada mandalina suyu sıkıp verdm
iki_prens_annesi_ balkaymak__ omlet domates salatalık zeytin ekmek bu kadardi kahvaltımız 4 yaş ve 1 yaş bebelerime
sleepymom balkaymak__ peyniri tek başına yemiyor o yüzden peynirli domatesli tost yaptım onu yedi 14 aylık