Deletedmom_110 balkaymak__ ay yedirdim şimdi yarım Avakoda yarım muz labne ceviz yumurta sarısı yedirdim🌸 1 yaş 15 günlük oğlum🌸 kızıma da rafadan yumurta ve muz yedirdim afiyet şifa olsun🌸
Zumra_Fatma balkaymak__ ben resim atamiyorum da yazim barii pankek hammın meyve puresi yaninda 17 aylik
SelimZeynep Artemiss_ tarhanali omlet nasıl oluyor canım iki çocuğumda tarhana çorbası içmiyor belki omlet yapınca yedirrim
melera balkaymak__ buğday ruşeymi buğdayın en değerli kısmı. Sayısız faydası var. Galeta ununa benziyor. Çorbasına, pankekine, kekine, meyve püresine herşeye atılabiliyor. Yetişkinler içinde geçerli çok kıymetli bişey.
kirikkalp balkaymak__ neden benim oğlum böyle değişik şeyler yemiyor bilmiyorum 😢 Yediği tek şey kızarmış yumurta 🤦🏻♀️
oglumubeklerken kirikkalp kahvaltı konusunda bende aynı dertten müzdaribim 25 aylık oldu vallahi sanki ek gıdaya yeni geçmişiz gibi düşünüyorum kahvaltı işini 🥲
Sinemdrm kirikkalp ay benımde öyle extradan bide karışım yapıyorum kucukken yaptıgım gibi oyle hazırlıyorum. Bide normal ayrı ayrıda yapıyorum önüne koyuyorum ben yemıyor 🤦🏼♀️ karışımı yedırıyorum artık delircem yaa
kirikkalp balkaymak__ aşkım 2 yaşında zaten öyle yapıyorum küçükken bir şekil kandırıp yediriyordum şimdi kanmıyor 😂 Birşeylerle karıştırıyorum yok yine aynı