SelimZeynep Artemiss_ tarhanali omlet nasıl oluyor canım iki çocuğumda tarhana çorbası içmiyor belki omlet yapınca yedirrim
Artemiss_ SelimZeynep tavaya zeytinyağı döküyorum tarhanayı koyup kavuruyorum az bisey. Üstüne biraz su ekleyip fokurdayana kadar kaynatıyorum ama az su böyle 2-3 yemek kaşığı kadar. Zaten yumuşuyor hemen yumurtayı da kırıp pişiriyorum canım öyle yiyor 🥰 bizimki de yumurta sevmiyor bu aralar mecbur böyle yapıyorum anca yiyor. Deneyin inşallah yer şifa olsun kuzucuklara ♥️♥️♥️
RabiyaG Sizce salatalık domates zeytin ile 18 aylık bebek diyor müdür yumurta, peynir yemiyor ek gıda sürecimiz çok sıkıntılı geçti ve geciyor
balkaymak__ RabiyaG doyucağını çok sanmıyorum bunun yerine (yumurtalı ekmek,pankek,patatesli yumurta,domatesli yumurta,tava böreği) yapabilirsiniz
SelimZeynep Artemiss_ çok teşekkür ederim 🌸Allah sabır versin bu annelere🙂 inşallah yerler yarın sabah deneyeceğim
Merveio14 Artemiss_ bende 2 y kaşık tarhanayi direk yumurtaya ekleyip 1 y kasik yogurrt tarhana ve ceviz koyuyorum cırpıp tereyaginda pişiriyorum cok lezzetli oluyor
Semaaa39 KarlukHan yemeklerine çorbalarına pişmeye yakın biraz döküyorum. Krep omlet yumurtayı çırparken içine karıştırıyorum :)
Sdfky balkaymak__ evet organik diye satılanlardan yoksa da normal veriyorum çok organik modu takılmıyorum ben
RabiyaG balkaymak__ pankek asla yemiuot kendini pide domates salatalık zeytin makarna ile sınıflandırılır 😭
SelimZeynep alparslan221 istediğin herşeyin içine koyablrsn canım ben genelde meyve rendelyp onun içine koyuyorum gece uykuya yatrrken yoğurdun içine koyuyrm hem tok tutsun hem gevşetsin diye. Tavada yaptığın yumurtaya az bişey koyabilirsn çorbalarınn içine katabilirsn. Tadı güzel anlamaz yer
yorgunanne__ Lolik ay maşallah ya benim kızım 10.5 aylık hâlâ yediremiyorum ben de mi sıkıntı var acaba. Her şey denedim yok sadece tarhana içer yoğurt yer
SelimZeynep balkaymak__ rendelenmiş patatesle omlet yaptım peynir zeytin bal içecek olarakta üzüm pekmezini sulandırıp veriyorum🙂 4 yaş ve 17 aylık iki çocuğum var ikisinede aynı kahvaltıyı veriyorum
Lolik balkaymak__ en son boş boş yiyor . Yumurtalı ekmek, tost yapmadıysam onun dışında ekmek vermiyorum pek