1anaa2evlat SelimZeynep komik gelicek belki ama pas pas yaparken benim kullandığım beyaz sabun kokulu bı sivi deterjan var bı markadan almıştım internetten onu vilada suyuna katiyorum her taraf mis gbi sabun ve temzilk kokuyo ertesi güne kadar kaliyo kokusu bide kaynar suyla silince daha güzel oluyo😁
SelimZeynep 1anaa2evlat 😄yok ya niye komik olsun beyaz sabun kokusuna bende bayılırım kaynar suyu bilmiyordm yer silerkn bende kaynar su kullanacağım bundan sonra 🙂
SelimZeynep NareDefne kokulara bende takıntılym🙂ama çocuklar olunca işte onları her daim kullanamyrm canım
hanneinci SelimZeynep beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici almistim bimden suyla seyreltip fisfisa koyuyorum ya da Eyüp Sabri’nin aromatik kolanyalarini evi silerken onunla siliyorum bazen halılara perdelere sıkıyorum elbisemize koku sıkmak gibi gün boyu kalıcı oluyor özellikle beyaz sabun kokusu tam bir temizlik havası bir de özellikle banyo tuvaleti yıkandıktan sonra giderlere duşa kabinin içine asperoksun mavisinden sıkıyorum ve ara ara yumuşatıcı kaynatıp kokusu yayılınca mutfak lavabosuna döküyorum ama pek tasvip etmiyorum arada sırada
SelimZeynep hanneinci yüzey temizleyici bakaym canım bendede lavanta vardı ama yer silerken döküyrdm ama anlık oluyordu oda spreye koymayı deneyim bende
naynini SelimZeynep ah ben de… Buasik deterjanı buldum. Turkish çare deneyecegim tablet. Ama çamaşır deterjanı ve diğer temizlik malzemelerini bilmiyorum 🤔
SelimZeynep Gupssse tamam canım teşekkür ederim aklımda olacak vanilya kaynatmak bugün işim bitince deneyeceğim
naynini SelimZeynep evet tatlım. Turkish care ama kullanmadım. Hala finish kullanıyorum kiiii evlendik evleneli hiç tablet almamıştım öyle stok yapmışım 😄 (2 senedir evliyim, makineyi pek kullanmayiz).
Nikita SelimZeynep mutlaka yazan olmuştur. Ben lavanta yağı aldım. Her odada bir kırlente bir damla damlatıyorum. Girişteki dolabın üzerinde pamuk var. Ona damlatıyorum. Banyoda kendine hayrı olmayan lavanta kesesine de damlatıyorum. Her yer mis gibi lavanta kokuyor
SelimZeynep Nikita ilk sen yazdın canım 🙂ama bunu mutlaka deneyeceğim pamuk çok iyi fikr çocuklar olduğu için böyle organik yöntemler istyrdum çok teşekkür ederim
hanneinci SelimZeynep beyaz sabun kesinlikle tam temizlik kokusu oluyor biri felan geldiğinde direk ev silinilmis temizlenmiş kokusu
NareDefne SelimZeynep Bende normalde her kokuyu kullanmam ama rahatsız edici değil gibi geldi bana 1fıs yatak odasına sıkıyorum evin içine dağılıyor
1anaa2evlat SelimZeynep köyde kaliyorum sürekli sıcak su yok burda sofben yada dogalgaz vs olmadığı için guyumda suyu sobada kaynatıyorum fikir fikir kayniyo iyce onla siliyorum daha temiz oluyo bence 😁
SelimZeynep Fgday 😀 çok güzel yöntemler geldi valla naftalin yerine makinaya vanilya cektrsem olr mu acaba
SelimZeynep naynini 😄😄senin stok daha fena durumdaymş benimde son üç kutu bitince bu dediğini Alp deneyim bi canım sağol
Dygatk naynini ben de hamilelikte tiksindim kokulardan şuan parfüm bile sıkmak istemiyorum ağır geliyor. Tek tiksinmediğim koku domestos kokusu 😅😂😂😂
naynini Dygatk su icemedim yahu 😄 ay ama onca kokudan tiksinip, çılgınca turp salatasi asermistim😄😄😄 ne alakaysa
naynini SelimZeynep inşallah güzeldir 🥰 başka ürünlerini kullandım, leke çıkarıcı vs memnunum👌🏻 bizim alaturka tuvaleti, kilere dönüştürdük. 120*120… Doldurayim diye çatladim😄😄😄 öptüm, cici bak kendine güzel anne 🥰💐