Ozra SelimZeynep vallahi ben febreze oda kokusunu alıyorum tablet gibi 3 lü. Birini banyoma birinide girişteki askılığa koyuyorum ordan her geçişte ve eve girerken o kadar ferah bi koku varki kesinlikle öneririm
SinemB SelimZeynep yok canım tabi ki balık falan yapınca böyle biri gelmeden bazen tabi ki hep değil en kalıcı chakra oda kokusu
plnymn SelimZeynep valla hepimizin öyle sanırım, ben ebebekte satılan oda kokusunu kullanıyorum eve her gelen ne kadar güzel kokuyor diyor
SelimZeynep hanimefendii değildi bence canım hele özellikle yazn dolap içlerini filan havalansn diye açınca daha hızlı gitti
Ozra SelimZeynep https://ty.gl/g5kugi9tju Bak canım bu ben trendyoldan aldım markette varmıdıt bilgim yok 1 tanesi 2 aydan fazla gidiyor
SelimZeynep Taramtaram 😄😄ayy çok tatlısınız çok şükür evimiz huzurlu inşallah gelenlerde sizin gibi düşünüyordur çok mutlu olurum 🥰
SelimZeynep Alerjikrinit ayy çocuğun üstüne başına sinecek kadar ne kullanıyormuş öyle.. o kadarını bende istemem canım fazlasda boğar gerçekten insanı
SelimZeynep Gupssse tamam canım teşekkür ederim aklımda olacak vanilya kaynatmak bugün işim bitince deneyeceğim
SelimZeynep melera karaca biri daha söylemiş bakacağım ona canım merak ettim kokusunu inşallah istediğim gibidir
tombikinannesi SelimZeynep english home da beyaz çiçekler çubuklu oda kokusu var müthişşşş ötesi temizlik yapılmış hissi var
Minnakordek koyunshaun Gülben cisli bezleri attığı eve yüzlerce ağaçlı kokulardan aşmıştı ya petrollerde verilenlerden🤣
Yagmur1c SelimZeynep Çok sağlıklı olacağını sanmıyorum elektrikli koku dağıtıyor çünkü yorumlarına bir bak istersen bide ebebekte pudra kokusu var ebebeğe girdiğiniz de bir koku oluyor ya o işte onu alıp kullanabilirsiniz hoş bir kokusu var
Fgday SelimZeynep naftalini kirin supurgeyle cektirin supurgeyi her calistirdiginizda mis gibi temiz koku birakiyor isiniz bitincede yakin bi tutsu miss🤍
SelimZeynep Fgday 😀 çok güzel yöntemler geldi valla naftalin yerine makinaya vanilya cektrsem olr mu acaba