Nekwam Benim de merak ettiğim bir şey var modern isimler neden hep manasız? Sırf değişik bir isim olsun diye neden çocuklarımıza manasız adlar takalım ki?!
Caninanasi Srfnr1 geç... Dilaramiracyusuf geç... Nursnl geç Sadiyealp batın ne ya :)) karın demek, mide demek :)) Lala9358 çok beğeniyorum bu ismi... MirzaHamza02can bunlar şey ismi... Muhafazakar elit zümre:)) ZeydinAnnesi7 neden ki? 9mevsim 9mevsim taşlasınlar çocuğu :)) Alazcns geç... Deletedmom277 sadık ne ya :)) sizin çocuğunuz olmak istemezdim :))
izelplt_ Deletedmom277 Benim oğlumun ismide Bartu aslında yeni bir isim değil . Çünkü anlamına bakıldığında ilk Türk hükümdarının ismidir
Deletedmom277 izelplt_ Bartu ismini duydum modern bir isim olabilir yani modern ismi yeni çıkmış isimler belirlemez bana göre türk ismi olması da daha çok güzel. İsmiyle yaşasın ☺️
Deletedmom277 MirzaHamza02can Çok güzel anlamlı isimleri. İsimleri gibi ömürleri olsun. Kızımın da adı Ayşe ben seviyorum bu tarz eskimeyen isimleri ☺️
Deletedmom277 Nesemin16 Bana göre eskiden beri konulan isimler daha popüler ve daha modern. Eminim ileri dönemde eskiye dönecekler isim konusunda☺️
Ozge_AyazEfee Livask AYAZ : aydınlık, ışık. Mehtap. Bir anlamı var yani, hissiyatı da var. Dizi dönemleri haricinde sırf güzel isim olduğu için koyanlar da var. Bilin, öğrenin istedim.
Gulfem_1605 Bir oğlum olursa inşallah KEREM ismini cok beğeniyorum hem manasi güzel hem sade hemde hic modasi gecmeyecek bir isim bence. kızımın isminede uyuyor